Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Νέα συνεργασία της Διεθνούς Έκθεσης Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, IFA Berlin με την Berlin Photo Week

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Νέα συνεργασία της Διεθνούς Έκθεσης Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, IFA Berlin με την Berlin Photo Week

Στο δυναμικό της Διεθνούς Έκθεσης Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, IFA Berlin, που θα πραγματοποιηθεί στις 03. – 07.09.2021 προστέθηκε η Berlin Photo Week, η οποία θα λάβει χώρα στις 26.08. – 03.09.2021, όπως ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, λάτρεις των φωτογραφιών, καταναλωτές smartphone, χρήστες φωτογραφικών μηχανών DSLR αλλά και επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να «συνδεθούν» μεταξύ τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της φωτογραφίας. 

Η ιδέα της διεξαγωγής των δύο εκθέσεων, Berlin Photo Week και IFA Berlin, όπου η μία ακολουθεί συνεχόμενα την άλλη, προσφέρει προστιθέμενη αξία για όλους τους επισκέπτες, συνδυάζοντας άρτια τον κόσμο της απεικόνισης με τον κόσμο της τεχνολογίας.  

Σημειώνεται ότι οι τρεις βασικοί πυλώνες της έκθεσης είναι η IFA GLOBAL Markets, το SHIFT Mobility και το Συνέδριο IFA+ Summit: Next level of thinking και τα εκθέματά της αποτελούνται από τους εξής τομείς:
Ηλεκτρονικά καταναλωτικά αγαθά: Audio, Hi-Fi, High End, TV & Video, MP3, Blu-Ray, κινητά, tablets, media, DVD, ψηφιακή τηλεόραση, καλωδιακή και δορυφορική τεχνολογία
Λευκές συσκευές: Ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, μικροσυσκευές
Multimedia: TV/PC, Internet, Online, Edutainment, Παιχνίδι.
Πληροφορική: Online, Software/Hardware, Internet, εξοπλισμός Home-Office
Broadcasting: Ψηφιακή τηλεόραση, Multimedia Broadcasting
Ψηφιακή φωτογράφιση

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση IFA, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης:  https://www.ifa-berlin.com/.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter
 
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ