SOCIALDOO: Αρχιτεκτονική του 17ου αιώνα, αυθεντική κομψότητα και οινικές εμπειρίες στο Ducato Wine Hotel & Villas

Στο γραφικό Μεγαλοχώρι της Σαντορίνης, μια από τις σπουδαιότερες οινοπαραγωγούς περιοχές, του νησιού, που διατηρούν ακόμη χαρακτηριστικά της πλούσιας μεσαιωνικής Ιστορίας τους, βρίσκεται το Ducato Wine Hotel & Villas. Ενα σύνολο από ανεξάρτητες βίλες που υπόσχονται έναν μοναδικό συνδυασμό, παραδοσιακής κομψότητας και άνετης σύγχρονης φιλοξενίας. 

Κάθε βίλα είναι ιδιαίτερα επιμελημένη, ώστε να διατηρήσει την αυθεντικότητα της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς του νησιού. Το Ducato Wine Hotel & Villas, βραβευμένο ως Travellers’ Choice από το Trip Advisor, συνδυάζει αρμονικά την τοπική παράδοση, το εκλεπτυσμένο σέρβις, την ιδιωτικότητα και τις ανέσεις που έχουν ανάγκη οι επισκέπτες του, για να αισθάνονται σαν να βρίσκονται στον προσωπικό τους χώρο.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου αναλαμβάνει και οργανώνει εξορμήσεις σε αξιοθέατα του νησιού, μοναδικούς περιπάτους, και αποκλειστικές περιηγήσεις, σε τοπικά οινοποιεία, για να γευθούν μερικά από τα σπουδαιότερα σαντορινιά κρασιά και να ανακαλύψουν την προέλευση, την ιστορία και τα διακριτικά αρώματα, της Flagship ελληνικής ποικιλίας, που έχει τοποθετήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο οινολογικό χάρτη.

Οι υπέροχες παραλίες, όπως η περίφημη Κόκκινη Παραλία, οι διάσημες τοπικές γεύσεις, το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα, η Αρχαία Θήρα και το αρχαιολογικό μουσείο, τα γραφικά χωριά στην Καλντέρα είναι μερικές μόνο από τις σπουδαίες εμπειρίες ζωής, που μπορεί κάποιος να βιώσει με σημείο εκκίνησης το σοφιστικέ Ducato Wine Hotel & Villas.

Όλες οι πληροφορίες για τις παροχές και τις υπηρεσίες του είναι διαθέσιμες εδώ και οι ηλεκτρονικές κρατήσεις έχουν ήδη αρχίσει.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter






<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ