GEP: κατακτά 8+1 διακρίσεις στα Health & Safety Awards 2021

Τα Health & Safety Awards επιβραβεύουν κάθε χρόνο και ειδικότερα σε αυτή τη δύσκολη χρονιά της πανδημίας, αυτούς που δημιουργούν και διατηρούν ασφαλείς και υγιείς χώρους εργασίας και όσους καινοτομούν και επενδύουν με αίσθημα ευθύνης στον εργαζόμενο.

Η GEP Group απέσπασε 8 βραβεία σε επιμέρους κατηγορίες αλλά και το σημαντικότερο εξ’ όλων που είναι μια επιπλέον τιμητική διάκριση ως  «Distinguished Service of the Year».

Τα βραβεία που κατέκτησε η GEP στις κατηγορίες υποψηφιότητάς της είναι τα εξής: 

Gold, στην κατηγορία Κουλτούρα Υγείας & Ασφάλειας για την προσφορά της προς την ευρύτερη κοινότητα, με την υλοποίηση 4 web-conferences & 1 webinar που προσέφεραν γνώση και καθοδήγηση σε κάθε εργοδότη, εργαζόμενο & άνθρωπο.

Gold, στην κατηγορία Covid-19: Υπηρεσίες ΥΑΕ για τις εξατομικευμένες υπηρεσίες Προαγωγής & Διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, RESTART YOUR BUSINESS που δημιούργησε η GEP για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Gold στην κατηγορία Workplace Campaign, για την Campaign #wecare, την εκστρατεία ευαισθητοποίησης & συμμόρφωσης που διαμορφώθηκε για να υποστηρίξει σε θέματα διαχείρισης της πανδημίας & συμμόρφωσης τους, με τις ανάγκες που θέτουν οι αρχές και οι διεθνείς καλές πρακτικές.

Silver στην κατηγορία Διαχείριση Επισκεπτών / Preparing Workplaces for Covid-19, για την Διαχείριση Επισκεπτών εν μέσω πανδημίας, για τον σχεδιασμό των πρωτοκόλλων εισόδου-εξόδου επισκεπτών αλλά και των ενδιαμέσων σταδίων παρουσίας ενός επισκέπτη, όπως οι κανόνες κυκλοφορίας μέσα στην εγκατάσταση.

Silver στην κατηγορία της Παροχής Υπηρεσιών Υγείας & Ασφάλειας της Εργασίας για τον σχεδιασμό οδηγού μέτρων επιχειρήσεων για τη διαχείριση της πανδημίας,που προσέφερε η GEP δωρεάν προς όλους τους πελάτες μας και μη, ενσαρκώνοντας τις αξίες και το όραμα της ίδιας της εταιρίας.

Silver στην κατηγορία των δράσεων πρόληψης Covid-19 για το σύστημα διαχείρισης κι αντιμετώπισης της πανδημίας, που σχεδιάστηκε για συγκεκριμένες περιπτώσεις επιχειρήσεων στην Ελλάδα και περιλάμβανε το σχεδιασμό του κατάλληλου πλαισίου τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την εύρυθμη συνέχιση της λειτουργίας τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Bronze στην κατηγορία Κοινοτική Υγεία, για τις δράσεις προς το κοινωνικό σύνολο για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας, με μέγιστη συμβολή στη μείωση της εξάπλωσης του ιού αλλά και στην εξασφάλιση της υπηρεσιακής συνέχειας των οργανισμών.

Highly Commended στην κατηγορία Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη συνυποψηφιότητα της GEP με το Δήμο Χαλανδρίου, για την ανάπτυξη συστήματος διαδικασιών για την Οργάνωση της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμάτων & Ανακύκλωσης, με εργαλείο την Εκτίμηση Επαγγελματικού Κινδύνου.

Η μέγιστη προσπάθεια που η GEP καταβάλλει από την αρχή της πανδημίας έως και σήμερα ώστε να αναδεικνύονται καθημερινά οι αξίες της Υγείας & Ασφάλειας, αλλά και το έργο μας για την υποστήριξη των εταιριών και πολιτών καθόλη αυτή τη διάρκεια, επισφραγίζεται με τις βραβεύσεις μας από το συγκεκριμένο φορέα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ευχαριστούμε όλη την ομάδα της GEP που συνέδραμε στην κατάκτηση αυτών των διακρίσεων, αλλά και για την καθημερινή αφοσίωση και προσφορά τους, καθώς και τους συνεργάτες που μας εμπιστεύθηκαν και μαζί συμβάλλαμε στο όραμα της Υγείας και της Ασφάλειας, αναδεικνύοντας το ρόλο μας και δίνοντας ένα βαθύτερο νόημα στην προσφορά μας προς το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Δείτε εδώ περισσότερα 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ