ΕΙΕΠ: Συνέντευξη με την κα Αναστασία Στρούζα

Στη Νέα Οδό βασικό μας μέλημα ήταν, και παραμένει, το να είμαστε ο καλύτερος δυνατός συνταξιδιώτης.

Πρωταρχικός μας στόχος, η οδική ασφάλεια, την οποία διασφαλίζουμε με καθημερινές εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των υποδομών μας, καθώς και με υπηρεσίες που παρέχουν βοήθεια στους οδηγούς όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Αλλά δεν σταματάμε εκεί. Γιατί ένας κάλος συνταξιδιώτης πρέπει να μπορεί να απαντήσει σε κάθε απορία του οδηγού, να του δώσει οδηγίες, να λάβει υπόψιν κάθε σχόλιο ή υπόδειξη του. Αυτό γίνεται πράξη μέσω της Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών και των Σημείων Εξυπηρέτησης Πελατών μας. Με βάση όλα όσα ακούμε και καταγράφουμε προσπαθούμε διαρκώς να ικανοποιούμε τα αιτήματα των οδηγών.

Έτσι προχωρήσαμε στη δημιουργία της 1ης εφαρμογής για κινητά της χώρας για αυτοκινητοδρόμους MyOdos. Με υπηρεσίες όπως συνολικό κόστος διοδίων, διάρκεια διαδρομής και απευθείας σύνδεση με τον αριθμό έκτακτης ανάγκης, καθώς και δυνατότητες ανανέωσης συνδρομητικών λογαριασμών Fast Pass, η εφαρμογή MyOdos έδωσε λύση σε πλήθος αιτημάτων που είχαμε καταγράψει ακούγοντας τους οδηγούς.

Τέλος, προχωρώντας ένα επιπλέον βήμα στην «εμπειρία» δημιουργήσαμε και μια καινοτόμα πολιτιστική υπηρεσία. Το microsite Διαδρομές αποτελεί πανευρωπαϊκά την πρώτη προσπάθεια δημιουργίας πολιτιστικών χαρτών και Online παρουσίασης, με εικόνες και ήχο, των θησαυρών κάθε περιοχής όμορης στους αυτοκινητοδρόμους μας. Και έτσι δίνουμε τη δυνατότητα κάθε οδηγός να έχει και τον προσωπικό του ξεναγό όταν επισκέπτεται τις ομορφιές των περιοχών που διασχίζουν οι αυτοκινητόδρομοί μας.

Γιατί στη Νέα Οδό θέλουμε να είμαστε ο καλύτερος δυνατός συνταξιδιώτης!

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter





<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ