GEP: Πυλώνας ευημερίας η Υγεία στην Εργασία

Τον τελευταίο χρόνο, οι επιχειρήσεις κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που επέφερε η έλευση της πανδημίας Covid-19 και στη χώρα μας. Η διασφάλιση της σωματικής και πνευματικής υγείας των εργαζομένων αλλά και η διαχείριση των προσαρμογών στο εργασιακό περιβάλλον, αποτέλεσαν προτεραιότητα για κάθε οργανισμό, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του αλλά και να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

H GEP, κατά τη διάρκεια αυτού του έτους απέκτησε κι άλλον έναν πολύτιμο συμβουλευτικό ρόλο, με υποστηρικτικές δράσεις και πρωτοβουλίες προς την προάσπιση της Υγείας & της Ασφάλειας των εργαζομένων, σε συνδιασμό με την παροχή διεπιστημονικής ομάδας υγείας και ασφάλειας, που αποτελείται κατά βάση από τον Ιατρό Εργασίας, τον Τεχνικό Ασφάλειας, το Νοσηλευτή Επαγγελματικής Υγείας και τον Επισκέπτη Υγείας, υποστηρίζοντας έτσι ολιστικά κάθε οργανισμό.
 
Για τα παραπάνω αλλά και για το πως η Υγεία στην Εργασία μπορεί να αποτελέσει πυλώνα ευημερίας για τους οργανισμούς, μίλησε η Δρ. Βάλια Τσοπόκη, Επιστημονική Διευθύντρια τμήματος Υγείας στη GEP, στο ένθετο της Ναυτεμπορικής με θέμα “Υγεία & Φάρμακο”.

Δείτε το άρθρο εδώ.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter




<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ