Η Coca-Cola Τρία Έψιλον στο πλευρό των Special Olympics

Χορηγία της επίσημης Τελετής Υπογραφής του Μνημονίου της Ανάληψης των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics της Αθήνας


Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, στο πλαίσιο της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας και της, επί 18 συναπτά έτη, επιτυχημένης συνεργασίας της με τον φορέα Special Olympics Ελλάς υποστήριξε την επίσημη Τελετή Υπογραφής του Μνημονίου της Ανάληψης των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα το 2011, ανάμεσα στον Πρόεδρο των Special Olympics International Dr. Timothy P. Shriver, τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Μιχάλη Λιάπη και την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2008, γενέθλια ημέρα των Special Olympics Ελλάς, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


Στην τελετή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κ. Παπούλιας απένειμε Περγαμηνή Διακρίσεως σε 11 εκπροσώπους των ΜΜΕ, οι οποίοι, ως Πρέσβεις Καλής Θελήσεως των Παγκοσμίων Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2011, θα διαδώσουν το ανθρωπιστικό μήνυμα και τη σημασία των Special Olympics για τις 170.000 Ελληνικές οικογένειες που έχουν παιδί με διανοητική αναπηρία. Το «παρών» έδωσαν και πολλοί κυβερνητικοί εκπρόσωποι ως ένδειξη τιμής των 7.500 αθλητών που θα συμμετέχουν στα 26 Ολυμπιακά αθλήματα κατά τους Παγκόσμιους Αγώνες του 2011.


Η Coca-Cola Τρία Έψιλον σέβεται τη διαφορετικότητα και από το 1989 συνεργάζεται με τον φορέα Special Olympics Ελλάς για την ομαλή κοινωνικοποίηση των ανθρώπων με νοητικές ιδιαιτερότητες, προσφέροντας μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας για τη συμβολή του αθλητισμού στην διάπλαση αυτών των ανθρώπων.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ