Πρώτη «βολή ανακύκλωσης» στον Κωτσόβολο

Με τη συμβολή της Civitas Ketchum πραγματοποιήθηκε ακόμη μια «πράσινη» ενέργεια – συμβολή στη γενικότερη προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία Κωτσόβολος στο υποκατάστημα του Πειραιά, στις 7 Απριλίου. Η οργάνωση της εκδήλωσης εγκαινίων της πρωτοβουλίας «Ανακύκλωση Συσκευών» που έχει αναλάβει η εταιρεία Κωτσόβολος για να διευκολύνει τους πολίτες εντάσσεται στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της Civitas Ketchum με τον όμιλο DSGi.


Κεντρικό πρόσωπο της «πράσινης» εκδήλωσης ήταν ο Δημάρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, του οποίου οι προσπάθειες για την προστασία του περιβάλλοντος είναι γνωστές και ήδη στο Δήμο Πειραιά εφαρμόζεται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την Ανακύκλωση. Ως πρωταθλητής του ελληνικού μπάσκετ, ο Παναγιώτης Φασούλας «έριξε» συμβολικά την πρώτη «βολή» – ηλεκτρική συσκευή στον κάδο Ανακύκλωσης, παρουσία αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων του Δήμου Πειραιά καθώς και του Διευθυντή Marketing της εταιρείας Κωτσόβολος, Γιώργου Καράμπελα, του διευθυντή Logistics, Μιχάλη Ζιγκλή, περιφερειακών διευθυντών και εργαζομένων της εταιρείας.


Η Πανδώρα Λυκούρη, Client Service Director της Civitas Ketchum, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε στα εγκαίνια μιας τόσο σημαντικής πρωτοβουλίας. Στη Civitas Ketchum πιστεύουμε ότι όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος. Ήδη από το 2007 προσφέρουμε την υπηρεσία 'Green Communications' που καθοδηγεί τις επιχειρήσεις στο σχεδιασμό, την οργάνωση και την προβολή των περιβαλλοντικών πρακτικών τους και της δέσμευσης τους για την προστασία του περιβάλλοντος».


Πηγή: EMEA.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ