«Βραβεία ΕΒΕΑ 2006»

Για ενδέκατη συνεχή χρονιά το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών επιβράβευσε μία ομάδα ικανών επιχειρηματιών και δυνατών επιχειρήσεων που κατά το προηγούμενο έτος επέδειξαν αξιόλογη επιχειρηματική δραστηριότητα. Η τελετή απονομής των «ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΒΕΑ 2006» έγινε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton σήμερα 24 Μαΐου 2006. Τα βραβεία απένειμαν ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Δρακούλης Φουντουκάκος.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Δρακούλης Φουντουκάκος ανακοινώνοντας τα ονόματα όσων βραβεύτηκαν, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Οι ελληνικές επιχειρήσεις και όχι μόνο αυτές που βραβεύονται σήμερα, αποδεικνύουν ότι μπορούν να παράγουν πλούτο και θέσεις εργασίας. Η επιχειρηματική κοινότητα ζητάει από την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στις απαιτούμενες διαρθρωτικές αλλαγές. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Θα πρέπει να προχωρήσουμε σε πραγματικές ιδιωτικοποιήσεις, σε απελευθέρωση των αγορών, στην εξυγίανση του δημόσιου τομέα, στην ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και βέβαια στην αναμόρφωση του εκπαιδευτικού συστήματος ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς».

Την παρουσίαση των επιχειρηματιών και των επιχειρήσεων που βραβεύτηκαν  έκαναν ο Β΄ Αντιπρόεδρος, κ. Γ. Γρανίτσας, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Π. Κουτσίκος, ο Οικονομικός Επόπτης, κ. Π. Πανέττας, ενώ το συντονισμό έκαναν τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ κα Μαρίνα Ελευθερουδάκη και κα Αλεξάνδρα Πάλλη.

Οι επιχειρηματίες και οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν είναι:

ΕΞΑΓΩΓΕΣ

1.  CARDICO Κ. ΚΑΡΔΑΣΙΛΑΡΗΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε.Β.Ε.
2.  Μ.Ι. ΜΑΪΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΒΙΒΕΧΡΩΜ ΔΡ ΣΤ. Δ. ΠΑΤΕΡΑΣ Α.Ε.

ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

SATO ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Α.Ε.

ΔΙΕΘΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ Α.Ε.

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

POLYECO A.E.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

1. INTRACOM Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
2. ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

PROTECTA A.E.B.E.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (OTE)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

E-SHOP.GR A.E.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΜΕΛΛΙΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΤΤΙΚΗ Α. ΠΙΤΤΑΣ  Α.Ε.Β.Ε.

«Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας»

Α.ΜΠΕΛΛΕΣ (ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε.)

Πηγή: EBEA.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ