Λαμπερή πρεμιέρα για την πρωτότυπη παράσταση σύγχρονου χορού, που παρουσίασε η Coca-Cola light παρουσία πλήθους επωνύμων

Στο ρυθμό του σύγχρονου χορού πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Lights on You που παρουσίασε η Coca-Cola light, με την καλλιτεχνική και σκηνοθετική διεύθυνση της χορογράφου Τζένης Αργυρίου, την Πέμπτη, 15 Μαΐου 2008, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση ξεκίνησε στις 9:30 το βράδυ και συνοδεύτηκε από λαμπερό πάρτι, παρουσία πλήθους επωνύμων από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο. Κορυφαία στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η κλήρωση 5 νέων χορευτών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα φετινά εκπαιδευτικά σεμινάρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, με υποτροφία που καλύπτει η Coca-Cola light από τα έσοδα της παράστασης.


Η παράσταση Lights on You παρουσιάζεται στο κοινό στις 16, 17 και 18 Μαΐου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ελληνικός Κόσμος» [Κτίριο 56, είσοδος Γ', Πειραιώς 254, Ταύρος] και απευθύνεται σε όλους αυτούς που αφήνουν τον πραγματικό τους εαυτό να λάμψει και γιορτάζουν τη μοναδικότητά τους σε κάθε τους βήμα. Ο θεατής θα έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει τις δράσεις διαφορετικών ανθρώπων στο περιβάλλον μιας σύγχρονης πρωτεύουσας κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης ημέρας. Δεκαπέντε χορευτές σε ρόλο δημιουργού μεταβαίνοντας από ιδιωτικούς σε δημόσιους χώρους, θα συνθέσουν ιστορίες προσωπικής έκφρασης, ρίχνοντας φως στις μικρές ή μεγάλες στιγμές που γεμίζουν την καθημερινότητα και ορίζουν τη διαφορετικότητά μας.


Η Coca-Cola light αποδεικνύει έμπρακτα την πρόθεσή της να υποστηρίξει τον ελληνικό σύγχρονο χορό όχι μόνο μέσα από τη συγκεκριμένη παράσταση, αλλά και με τη χορηγία, για πρώτη φορά φέτος, του προγράμματος του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ