Τριπλή διάκριση για τις ενέργειες κοινωνικής Υπευθυνότητας της Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον κατέκτησε 3 βραβεία στο Συνέδριο
«CEO & CSR 2008: Επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε»

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, κατέκτησε τρεις σημαντικές διακρίσεις σε ισάριθμες κατηγορίες στο πλαίσιο των βραβείων του Συνεδρίου «CEO & CSR 2008: Επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε».


Σε αναγνώριση του προγράμματος και των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η Coca-Cola Τρία Έψιλον απέσπασε τo πρώτο βραβείο στις κατηγορίες Καλύτερη Εισηγμένη Εταιρεία στην ΕΚΕ και Καλύτερο Web site EKE καθώς και το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία Καλύτερος Απολογισμός ΕΚΕ.


Οι φετινές επιτυχίες της Coca-Cola Τρία Έψιλον στα βραβεία «CEO & CSR 2008» αποτελούν συνέχεια των περσινών διακρίσεων που απέσπασε η εταιρεία στον ίδιο θεσμό και αντικατοπτρίζουν την αδιάκοπη προσπάθεια της για συνεχή πρόοδο στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας.


Αναφορικά με τα βραβεία του CEO & CSR 2007, η Coca-Cola Τρία Έψιλον είχε τιμηθεί με το πρώτο βραβείο για τις κατηγορίες Ηγέτης CEO/Διευθύνων Σύμβουλος στην ΕΚΕ -στον κ. Δώρο Κωνσταντίνου Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Coca-Cola Hellenic-, Καλύτερος Απολογισμός ΕΚΕ καθώς και των δεύτερων βραβείων για τις κατηγορίες Καλύτερος Απολογισμός ΕΚΕ και Καλύτερο Web site ΕΚΕ.


Τα βραβεία διοργάνωσε η εταιρεία MetaHolding και το περιοδικό «ΧΡΗΜΑ», σε συνεργασία με την EuroCharity και το Centre for Sustainability & Excellence. Οι υποψηφιότητες καθορίστηκαν από ειδική επιτροπή εκπροσώπων των διοργανωτών, ενώ τα τελικά αποτελέσματα προέκυψαν μέσω ανεξάρτητης ηλεκτρονικής ψηφοφορίας αναγνωστών και μελών των διοργανωτών.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ