Τρία αυτοκίνητα βαν κλειστού τύπου που προορίζονται για τη φύλαξη και τη συντήρηση των 150 παιδικών χαρών του Δήμου Αθηναίων, αλλά και για τις ανάγκες των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Οργανισμού Νεολαίας και ?θλησης, παραδόθηκαν στη Δημοτική Αρχή ως χορηγία της εταιρείας Lion Hellas Α.Ε. – Γενική Αντιπροσωπία Αυτοκινήτων Peugeot, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Τους εκπροσώπους της εταιρείας ευχαρίστησε για την προσφορά της στα παιδιά της πόλης ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Ν. Κακλαμάνης όπως και ο Πρόεδρος του Ο.Ν.Α. κ. Β. Κικίλιας.
Την πεποίθηση ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι κοινωνικοί εταίροι το παράδειγμα της Peugeot εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αθηναίων κ. Ηλ. Θεοδώρου.
Ο Διεθυντής Μάρκετινγκ της Lion Hellas Α.Ε. κ. Παν. Καραβάτσος υπογράμμισε ότι με αυτή την κίνηση η εταορεία θέλησε να συμβάλλει στα κοινά.