Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AYΡΑ ActiveCap έδωσε το παρόν στα εγκαίνια του αναδιαμορφωμένου Σεράφειου Κολυμβητηρίου

Στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας με τον Οργανισμό Νεολαίας και ?θλησης του Δήμου Αθηναίων, η Coca-Cola Τρία Έψιλον με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ActiveCap έδωσαν ενεργό παρόν στα εγκαίνια του  αναδιαμορφωμένου Σεράφειου Κολυμβητηρίου, που έγιναν την Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2008.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εσωτερικών Καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος, ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και ?θλησης Βασίλης Κικίλιας.

Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου που είχε τη δυνατότητα να θαυμάσει από κοντά την ολοκλήρωση του σπουδαίου αυτού έργου για την πρωτεύουσα, το οποίο αποτελούσε αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Μετά το πέρας των εγκαινίων ακολούθησε  πλήθος αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά, καθώς και συναυλία με λαϊκό πρόγραμμα από το “Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής” του Δήμου Αθηναίων. Υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ActiveCap.


Η αναδιαμόρφωση στον περιβάλλοντα χώρο του Σεράφειου Κολυμβητηρίου έγινε για να προσφέρει στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής ανανεωμένους χώρους αναψυχής και άθλησης. Στο αναδιαμορφωμένο Σεράφειο Κολυμβητήριο περιλαμβάνονται  χώροι περιπάτου μέσα στο πράσινο,  μια νέα σύγχρονη παιδική χαρά με όργανα υψηλών προδιαγραφών,  ενώ παράλληλα ανακατασκευάστηκαν τα 3 ανοιχτά Γήπεδα Μπάσκετ, το Γήπεδο Τένις και το Γήπεδο Ποδοσφαίρου 5×5. Το συγκρότημα του Σεράφειου Κολυμβητηρίου βρίσκεται στην οδό Πειραιώς & Εχελιδών (Π. Ράλλη) στο Ρουφ.

Το Φυσικό Μεταλλικό νερό AYΡΑ ActiveCap, με κοινωνική ευαισθησία προσανατολισμένη στον αθλητισμό, υπήρξε αρωγός της εκδήλωσης και στήριξε το έργο του Οργανισμού Νεολαίας και ?θλησης του Δήμου Αθηναίων.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ