Όμιλος Κωτσόβολος: Αγοράστε «Πράσινα» και… κερδίστε!

O «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ», για μία ακόμη φορά, συμμερίζεται τις ανάγκες του περιβάλλοντος και δίνει τη λύση σε όλους όσοι θέλουν να συνεισφέρουν στην προστασία του, ανακυκλώνοντας τις παλιές λευκές συσκευές τους!


Από την 1η Σεπτεμβρίου και για μία εβδομάδα όλοι οι καταναλωτές που θα ανακυκλώσουν τις παλιές λευκές συσκευές τους, θα απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια! Με την ανακύκλωση οποιωνδήποτε παλιών λευκών συσκευών (κουζίνα, πλυντήριο, ψυγείο) και την αγορά νέων ενεργειακής κλάσης Α από όλα τα καταστήματα της αλυσίδας «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ», οι καταναλωτές εξοικονομούν έως και 200 ευρώ, ενώ παράλληλα συνεισφέρουν σε ένα καλύτερο μέλλον για το περιβάλλον.


Επιπρόσθετα, ο «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» κατά την παράδοση των νέων λευκών συσκευών Ενεργειακής Κλάσης Α στους καταναλωτές, παραλαμβάνει δωρεάν τις παλιές λευκές συσκευές τους και φροντίζει για την ανακύκλωση τους.


Ο «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» έχει ήδη προβεί σε ενέργειες που αναδεικνύουν την περιβαλλοντική του συνείδηση από τον Απρίλιο του 2008 και προτίθεται να τις επεκτείνει περαιτέρω, καθώς αισθάνεται την ευθύνη να συνδράμει στη δημιουργία ενός πιο πράσινου κόσμου.


Ο κ. Chris Matthews, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που ο “ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ” συνεχίζει το έργο της ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Ενστερνιζόμενοι τις ανάγκες του πλανήτη, θεωρούμε πως ο καθένας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προστασία του, φροντίζοντάς το με απλές, μικρές κινήσεις. Έτσι, με το πρόγραμμα “ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών” ο “ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ” συλλέγει δωρεάν, με ιδιαίτερη χαρά τις παλιές λευκές συσκευές των πελατών μας, παροτρύνοντας τους έτσι να αποδείξουν έμπρακτα την ευαισθησία τους για το περιβάλλον».


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ