Χρυσό για τη Lenovo στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου

Η Lenovo, Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου 2008 και της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, χορήγησε περισσότερους από 30.000 υπολογιστές και περίπου 600 μηχανικούς και τεχνικούς για την υποστήριξη της επιτυχημένης διεξαγωγής του πολυπλοκότερου αθλητικού γεγονότος στον κόσμο.

Το σύνολο των εγκαταστάσεων (hardware και software) λειτούργησε άψογα χωρίς να παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα και τούτο χάρις στην υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία του εξοπλισμού της Lenovo και την εξαιρετική υποστήριξη που παρείχαν οι τεχνικοί της σε όλα τα επίπεδα καθ' όλη τη διάρκεια των Αγώνων.

Τα εφτά Lenovo Internet Lounges που δημιουργήθηκαν στο Κέντρο Τύπου και στα Ολυμπιακά Χωριά του Πεκίνου, του Χονγκ-Κονγκ και του Κινγκντάο πρόσφεραν στους αθλητές, τους προπονητές τους, τους δημοσιογράφους και τα άλλα μέλη της Ολυμπιακής οικογένειας τη δυνατότητα να είναι online κάθε στιγμή και σε συνεχή επικοινωνία με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους.

Επιπλέον, η Lenovo πρόσφερε laptops και βιντεοκάμερες σε περισσότερους από 100 αθλητές από 25 χώρες και 29 αθλήματα, για να μοιραστούν με τον κόσμο τις εμπειρίες τους από τους Ολυμπιακούς μέσω της Ιστοσελίδας summergames.lenovo.com/?language=en, η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου 2008.

Η Lenovo είναι επίσης, ο πρώτος Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων που σχεδίασε την Ολυμπιακή Δάδα. Ακολουθώντας τις ίδιες διαδικασίες που χρησιμοποιεί για το σχεδιασμό των υπολογιστών Lenovo, το σχέδιο «Cloud of Promise» της Ολυμπιακής Δάδας επιλέχθηκε ανάμεσα από 300 άλλα θέματα, αποτυπώνοντας όλα εκείνα τα σύμβολα του κινέζικου πολιτισμού, όσο και του πνεύματος των Ολυμπιακών Αγώνων. Το αποτέλεσμα ήταν μια Δάδα που αντανακλά την παράδοση και την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου 2008 αλλά και της Κίνας.

«Οι μηχανικοί και ο εξοπλισμός της Lenovo βοήθησαν σημαντικά στη διεξαγωγή των Αγώνων καθημερινά» δήλωσε ο κ. Deepak Advani, Senior Vice President και Chief Marketing Officer της Lenovo. «Το μότο “Υποστηρίζοντας τη Μεγαλύτερη Ιδέα στον Κόσμο” αντανακλά την άποψή μας στη Lenovo ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν τη μεγαλύτερη έμπνευση και είμαστε υπερήφανοι που βοηθήσαμε στη διεξαγωγή τους».

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ