Ανακυκλώστε δωρεάν και κερδίστε!

O «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ», πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά! Με γνώμονα το περιβάλλον και τις ανάγκες του, δίνει τη λύση σε όλους εκείνους που θέλουν να συνδράμουν στην προστασία του!


Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές με οποιαδήποτε παλιά ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή που ανακυκλώνουν, έχουν αυτόματα κέρδος μέχρι και 300 ευρώ στην αγορά μιας νέας τηλεόρασης!


Από τις 8 Σεπτεμβρίου και για μία εβδομάδα όλοι οι καταναλωτές που θα ανακυκλώσουν τις παλιές συσκευές τους, θα επιβραβεύονται με εντυπωσιακή έκπτωση! Με την ανακύκλωση οποιωνδήποτε παλιών ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών συσκευών και την αγορά καινούργιας τηλεόρασης, από όλα τα καταστήματα της αλυσίδας «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ», οι καταναλωτές εξοικονομούν έως και 300 ευρώ, ενώ παράλληλα αποκτούν μια πιο “οικολογική” στάση απέναντι στο περιβάλλον.


Επιπρόσθετα, ο «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» κατά την παράδοση της καινούργιας τηλεόρασης, παραλαμβάνει δωρεάν τις παλιές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές τους και φροντίζει για την ανακύκλωση τους.


Ο «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» έχει ήδη προβεί σε ενέργειες που αναδεικνύουν την περιβαλλοντική του συνείδηση από τον Απρίλιο του 2008 και προτίθεται να τις επεκτείνει περαιτέρω, καθώς αισθάνεται την ευθύνη να συνδράμει στη δημιουργία ενός πιο πράσινου κόσμου.


Ο κ. Γιώργος Καράμπελας, Διευθυντής Marketing, δήλωσε: «Ο “ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ”, εισπράττοντας την ανταπόκριση του καταναλωτή, συνεχίζει το έργο της ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη τόσο δική μας, όσο και του περιβάλλοντος να εντάξουμε την ανακύκλωση στη ζωή μας. Ο “ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ” παρακινεί με τις ενέργειες του τον σύγχρονο καταναλωτή να “αναβαθμίσει” την καθημερινότητά του, και παράλληλα να μεριμνήσει για το μέλλον του περιβάλλοντος»!


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ