Επιβράβευση της προσπάθειας και του «Ευ Αγωνίζεσθαι» από την COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθλητικά Βραβεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ)


Η Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος, αναγνωρίζοντας τη σημασία του κοινωνικού της ρόλου και αναπτύσσοντας συστηματικά μια σειρά πρωτοβουλιών για την ανάδειξη και προβολή του ιδεώδους του αθλητικού πνεύματος, υποστήριξε και φέτος τα αθλητικά βραβεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, εχθές, 18 Δεκεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, που ήταν κατάμεστη από εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου του αθλητισμού.


Στο πλαίσιο της ανάδειξης σπουδαίων προτύπων για τους νέους της χώρας μας, η Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος θεσμοθέτησε κατά τη φετινή χρονιά την απονομή ενός ακόμα βραβείου, το οποίο εξυμνεί το αθλητικό ήθος και το «Ευ Αγωνίζεσθαι». Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κος Δημήτρης Βιδάκης, απένειμε το βραβείο με τίτλο «Ευ Αγωνίζεσθαι – Fair Play» στον 27χρονο ποδοσφαιριστή της ερασιτεχνικής ομάδας «Ελλήσποντος Κριθιάς» για ενέργεια που εξυψώνει το αθλητικό ήθος. Στόχος του βραβείου αυτού είναι η προβολή του φίλαθλου πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας, που αποτελούν θεμελιώδεις αξίες του ελληνικού Αθλητισμού.


Επιπρόσθετα, για 15η συνεχή χρονιά η Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος απένειμε, το βραβείο «Αθλητή – Φοιτητή», που φέτος κέρδισε η ποδοσφαιρική ομάδα Χαϊδαρίου, τόσο για τις αθλητικές επιδόσεις της, αφού απέκλεισε μεγάλη ομάδα της Α' Εθνικής Κατηγορίας από το Κύπελλο Ελλάδος, όσο και για τις επιτυχίες της στον τομέα των επιστημών, δεδομένου ότι 16 από τους 29 παίκτες που έχει στο δυναμικό της είναι φοιτητές σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το βραβείο παρέδωσε στην ομάδα ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος, κος Βασίλης Λώλας.


Τέλος, το αθλητικό ποτό Powerade, στα πλαίσια της κατηγορίας των Διεθνών βραβείων προσκάλεσε στην εκδήλωση τον γνωστό Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή Roger Milla, τον γηραιότερο ποδοσφαιριστή που έπαιξε ποτέ σε παγκόσμιο κύπελλο. Λόγω δυσχερειών προσέλευσης του το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του ο πρόεδρος των απανταχού Καμερουνέζων, Σού Κρίστοφερ.


Η Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και να βρίσκεται κοντά σε κάθε προσπάθεια που συντελεί στην ανάδειξή του ως μια από τις σπουδαιότερες αξίες για τον σύγχρονο άνθρωπο.


Πηγή: presspoint.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ