Γνωρίζετε οτι η συνταγή της κλασσικής Coca-Cola παραμένει η ίδια εδώ και 122 χρόνια, χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή τεχνητά αρώματα;

H The Coca-Cola Company δημιούργησε ενημερωτική καμπάνια θέλοντας να αναδείξει την ιστορία και την παράδοση του πιο διάσημου προϊόντος της και ταυτόχρονα, να ενημερώσει τους καταναλωτές για τα συστατικά του. Η καμπάνια, η οποία ξεκίνησε από τις αρχές Οκτωβρίου, περιλαμβάνει ολοσέλιδες καταχωρήσεις σε έντυπα Mέσα, αλλά και ηλεκτρονική παρουσία στο ειδικό website www.secretformula.gr, στο οποίο υπάρχει πρόσβαση και μέσω του www.coca-cola.gr.

Η καμπάνια διηγείται τη συναρπαστική ιστορία της κλασικής Coca-Cola ξεκινώντας από το 1886, όταν ο φημισμένος φαρμακοποιός και γιατρός Dr. John Pemberton δημιούργησε για πρώτη φορά το πιο αγαπημένο ποτό στον κόσμο. Χρησιμοποίησε ως βάση βότανα και μπαχαρικά από όλο τον κόσμο και διαπίστωσε ότι δεν ήταν απαραίτητο να προσθέσει συντηρητικά ή τεχνητά αρώματα. Η συνταγή της Coca-Cola παραμένει η ίδια από τότε.

Τα συστατικά της Coca-Cola είναι γνωστά, αφού αναγράφονται σε όλες τις συσκευασίες. Αυτό όμως που είναι μυστικό, είναι η περίφημη συνταγή. Δηλαδή, το ακριβές μείγμα, η δοσολογία και η διαδικασία που ακολουθείται για να αναμειχθούν τα διάφορα συστατικά, που κάνουν το προϊόν μοναδικό. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με την αγαπημένη συνταγή κέικ της γιαγιάς μας: Όλοι ξέρουμε τι περιέχει, αλλά το κέικ μας δεν θα έχει ποτέ την ίδια ακριβώς γεύση με το δικό της!

Η μυστική συνταγή αποτελεί βασικό συστατικό της επιτυχίας της Coca-Cola και υπάρχει μόνο ένα αντίγραφό που φυλάσσεται σε θυρίδα της πολιτείας της Georgia, Η.Π.Α.

«Μετά από διεξαγωγή έρευνας σε όλο τον κόσμο, αλλά και ανάμεσα σε Έλληνες καταναλωτές, διαπιστώσαμε πως δε γνώριζαν ότι συντηρητικά και τεχνητά αρώματα δεν είχαν ποτέ θέση στην παραγωγή της κλασικής Coca-Cola. Έτσι λοιπόν, στο πλαίσιο της προσπάθειας μας να παρέχουμε ακριβή ενημέρωση, ανταποκρινόμενοι σε τυχόν απορίες ή ανησυχίες τους, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη συγκεκριμένη καμπάνια για την ιστορία της μοναδικής και αναλλοίωτης συνταγής της Coca-Cola. Τώρα πλέον όλοι γνωρίζουν ότι στην αγαπημένη τους Coca-Cola δεν προσθέσαμε και δε θα προσθέσουμε ποτέ συντηρητικά και τεχνητά αρώματα», δήλωσε η κ. Αναστασία Σιδέρη, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων, Coca-Cola Hellas.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ