Επιτυχημένο το πρόγραμμα ανακύκλωσης του Κωτσόβολου, Δυναμική η συμμετοχή του κόσμου

O «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ», στο πλαίσιο της πολιτικής της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνεχίζει το επιτυχημένο πρόγραμμα ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Από τον Απρίλιο του 2008 ο «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» έχει προβεί σε ενέργειες που αναδεικνύουν έμπρακτα την περιβαλλοντική του δέσμευση.


Ο κόσμος αγκάλιασε το πρόγραμμα της ανακύκλωσης του Κωτσόβολου, το οποίο συνέλλεξε 30.000 συσκευές από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2008 συνολικού βάρους 700 τόνων και στο οποίο συμμετείχαν 12.500 νοικοκυριά.


Το πρόγραμμα συλλέγει δωρεάν και ανακυκλώνει τις παλιές συσκευές των πελατών της εταιρείας «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ», προσφέροντας μία λύση σε όσους θέλουν να συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος, μία δράση που ενεργοποιεί ολοένα και περισσότερους πολίτες.


Επίσης, από σήμερα ο «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ», επεκτείνει τη δράση του και στα κλιματιστικά, προσφέροντας τη δυνατότητα δωρεάν παραλαβής των παλιών κλιματιστικών για ανακύκλωση, με την αγορά οποιουδήποτε οικολογικού κλιματιστικού.


Ο κ. Chris Matthews, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, δήλωσε: «Οι αριθμοί μάς δείχνουν πως η ανταπόκριση του κόσμου στο πρόγραμμα ανακύκλωσης είναι πραγματικά μεγάλη. Ο “ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ” συνεχίζει σταθερά το έργο της ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στο πρόγραμμα το οποίο τρέχει από τον Απρίλιο του 2008. Με σεβασμό προς τον πλανήτη, συνεισφέρουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά με μικρά καθημερινά βήματα».


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ