Δύο πρωτιές για την Coca-Cola στα «Famous Brands 2008». Διακρίθηκε στις κατηγορίες «Κοινωνική Υπευθυνότητα» και «Αναψυκτικά»

Δυο πρωτιές κατέκτησε η Coca-Cola στην έρευνα  «Famous Brands 2008-Οι μάρκες με την καλύτερη φήμη», στις κατηγορίες «Κοινωνική Υπευθυνότητα» και «Αναψυκτικά», ενώ στην τριάδα της κατηγορίας «Αναψυκτικά»  ξεχώρισε και η Fanta.


Η έρευνα «Famous Brands» πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά από την Tradelink Reputation Research & Consultancy, σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό Reputation Institute της Νέας Υόρκης. Η έρευνα διεξάγεται σε αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού και οι τρεις μάρκες με την καλύτερη φήμη επιλέγονται αυθόρμητα από τους καταναλωτές σε 42 προϊοντικές κατηγορίες.


Για την The Coca-Cola Company, η κοινωνική υπευθυνότητα είναι συνώνυμη με τη βιωσιμότητα των τοπικών κοινωνιών, όπου και δραστηριοποιείται, και είναι απόλυτα ενταγμένη στην επιχειρηματική της πρακτική, με βάση την αρχή ότι η Εταιρεία δραστηριοποιείται σε κοινωνίες και όχι σε αγορές. Με γνώμονα τις αξίες αυτές, η Coca-Cola αναπτύσσει έντονη κοινωνική δραστηριότητα, η οποία επικεντρώνεται σε δύο βασικούς άξονες: «Υγεία και Ευεξία» και «Περιβάλλον».


Στο πλαίσιο «Υγεία και Ευεξία», και με στόχο την ενεργό συμμετοχή στην επίλυση του προβλήματος της παχυσαρκίας, το «Σύστημα» της Coca-Cola στην Ελλάδα (Coca-Cola Hellas και Coca-Cola Τρία Έψιλον), εφαρμόζει το επιστημονικά τεκμηριωμένο πρόγραμμα «?λλαξε Στάση… Μπες στη Δράση» που έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Το πρόγραμμα αυτό έχει ήδη προσεγγίσει πάνω από 1 εκατομμύριο γονείς και παιδιά, προωθώντας τη σημασία της καθημερινής εφαρμογής του ενεργού τρόπου ζωής και της ισορροπημένης διατροφής.


Σε ότι αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος, το «Σύστημα» της Coca-Cola στην Ελλάδα, αναπτύσσει δράσεις και στηρίζει ενέργειες που αποσκοπούν στην περιβαλλοντική αφύπνιση, ευαισθητοποίηση, αλλά και ενεργό συμμετοχή, τόσο των ανθρώπων του, όσο και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Η δράση της Coca-Cola επικεντρώνεται σε τρεις τομείς: τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, την ανακύκλωση και την προστασία του κλίματος.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ