2ο Μπαζάρ φιλανθρωπικής ενίσχυσης στο Enzzo De Cuba

Οι πολίτες ενίσχυσαν με την ψυχή τους το έργο της «ΕΔΡΑΣ» το Σάββατο, 13 & Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2008, από τις 12:00 έως τις 20:00


Οι επισκέπτες του Enzzo De Cuba το διήμερο 13 & 14 Δεκεμβρίου 2008 απόλαυσαν τον καφέ τους στην φιλόξενη κουβανέζικη αυλή του και παράλληλα ενίσχυσαν με την ψυχή τους, αγοράζοντας είδη γνωστών εταιρειών (ρούχα, εσώρουχα, αξεσουάρ) σε πολύ χαμηλές τιμές καθώς και αντικείμενα-κατασκευές των εξυπηρετούμενων του Κέντρου Ημέρας «Διαδρομή». Τα έσοδα της εκδήλωσης στηρίζουν το έργο της «ΕΔΡΑΣ», για ευαίσθητες
Κοινωνικά Ομάδες (άτομα με ελαφριά νοητική υστέρηση και δευτερογενή ψυχολογικά προβλήματα).


Στο χώρο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν παράλληλα τα εξής δρώμενα:
  • Δημιουργικό Εργαστήρι «Κάντο όπως κι εμείς!» Οι συμμετέχοντες βίωσαν από κοντά την κατασκευή των αντικειμένων της «Διαδρομής», δημιουργώντας Χριστουγεννιάτικα είδη, Χειροποίητα κοσμήματα κ.ά.!


  • Παιδότοπος από την Ελληνική Εταιρεία Παιγνιοθήκης! Το Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 16:00 τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με παιχνίδια που κατασκευάζει ο φορέας για παιδιά και εφήβους με ειδικές ανάγκες!

Μερικές από τις εταιρείες που παραχώρησαν αφιλοκερδώς είδη για την εκδήλωση είναι: 3 Guys, Alexi Andriotti Accessories, Alouette, Arma, Attrativo, BSB, Catamaran, Felicita, Folli Follie, Helmi, Luna, Optikart, Paranoia, Raxevsky, Staff Jeans, Toi Moi, Triumph, Visconti, Αχιλλέας Accessories, κ.ά.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ