8 Μαρτίου 2009, Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας – ΤΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ + ΥΓΕΙΑ στην υπηρεσία της γυναικολογικής πρόληψης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, χθες, 8 Μαρτίου 2009, τα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Δ.Θ.Κ.Α. ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ και το συνεργαζόμενο Πολυϊατρείο ΛΗΤΩLAB στον Πειραιά, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης και σε συνεργασία με το κατάστημα Public στην πλατεία Συντάγματος, διοργανώνουν εκδηλώσεις την Πέμπτη 12, Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Μαρτίου 2009 και προσφέρουν 500 δωρεάν προληπτικούς ελέγχους (PAP TEST).

Τις εκδηλώσεις υποστηρίζει το προϊόν πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης της Marfin Egnatia Bank, ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ + ΥΓΕΙΑ.

Οι εκδηλώσεις αποσκοπούν στην ενημέρωση για τη σημασία της πρόληψης, στην προσφορά πρακτικών συμβουλών και στην παροχή δωρεάν υπηρεσιών πρόληψης (500 τεστ Παπανικολάου) με στόχο την κινητοποίηση της γυναίκας προς όφελος της υγείας της.

Ειδικότερα, την Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009 και ώρα 16.45 μ.μ. στο κατάστημα Public στην πλατεία Συντάγματος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Mαιευτηρίου ΛΗΤΩ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας, κ. Λεωνίδας Παπαδόπουλος και o Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής της Marfin Egnatia Bank, κ. Θάνος Σοφιός θα μιλήσουν τόσο για τις δυνατότητες και τους έξυπνους τρόπους που υπάρχουν σήμερα, ώστε η πρόσβαση σε αξιόπιστες υπηρεσίες διάγνωσης και πρόληψης να είναι ευκολότερη, όσο και για την σπουδαιότητα της πρόληψης ως του πιο αποτελεσματικού τρόπου για να σωθούν ζωές.

Με γνώμονα τη δημιουργία προγραμμάτων με κοινωνική διάσταση, η Marfin Egnatia Bank και ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ σχεδίασαν και υλοποιούν τον πρωτοποριακό λογαριασμό ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ + ΥΓΕΙΑ, ο οποίος προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης με πολύ χαμηλό κόστος και δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ + ΥΓΕΙΑ
Το ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ + ΥΓΕΙΑ είναι ένας λογαριασμός ταμιευτηρίου που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες σε συνεργασία με τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου MIG, ΥΓΕΙΑ, Παιδιατρική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ και ΛΗΤΩ Lab.Συγκεκριμένα, με ετήσιο κόστος 60 ευρώ για τους ενήλικες, δίνει τη δυνατότητα δωρεάν μαστογραφίας / υπέρηχου μαστού για τις γυναίκες και τεστ κοπώσεως για τους άνδρες.

Επίσης, παρέχει για έναν ολόκληρο χρόνο

  • δωρεάν απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε ένα πλήθος ιατρικών ειδικοτήτων,
  • πολύ σημαντικές εκπτώσεις σε διαγνωστικές εξετάσεις,
  • δωρεάν χρήση τηλεφωνικού κέντρου για ιατρικές συμβουλές και
  • δωρεάν διακομιδή με ασθενοφόρο σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής.
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ