Ημερίδα Εορτασμού 70 χρόνων ιστορίας της ΑΒ & προοπτικές

Με την ευκαιρία της επετείου των 70 χρόνων παρουσίας της στο ελληνικό λιανεμπόριο τροφίμων, η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ διοργάνωσε, την Πέμπτη, 19 Μαρτίου στο κτήμα Πεντελικόν, εορταστική ημερίδα στην οποία προσκλήθηκαν οι προμηθευτές και οι συνεργάτες της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας απονεμήθηκε, εκ μέρους των 9.000 εργαζομένων, τιμητική πλακέτα στον συνιδρυτή της ΑΒ, κ. Χαράλαμπο Βασιλόπουλο, για την πολυετή προσφορά του στην ανάπτυξη της εταιρείας.


Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Μαχαίρας ανέπτυξε τη στρατηγική της ΑΒ για μια κερδοφόρο ανάπτυξη των πωλήσεών της μέσω μιας ποιοτικής και διαφοροποιημένης ποικιλίας, μέσω των ανταγωνιστικών τιμών και της συνεχούς αναβάθμισης και επέκτασης του δικτύου των καταστημάτων της.


Στη συνέχεια, στελέχη της Εταιρίας αναφέρθηκαν στην πολιτική της ΑΒ στον τομέα των αγορών, στην πορεία εργασιών των καταστημάτων Lion Food Stores, ενός νέου καταστήματος χαμηλού κόστους που εγκαινιάστηκε το τελευταίο τρίμηνο του 2008, καθώς επίσης και στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την κοινωνική και περιβαλλοντική δράση της ΑΒ, με έμφαση στα ποιοτικά προϊόντα, στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ