3 βραβεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την ΑΒ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος τιμήθηκε την Πέμπτη, 7 Μαΐου με τρία βραβεία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην τελετή Απονομής που έγινε στα πλαίσια του Συνεδρίου «CEO & CSR 2009» Μoney Conference, που πραγματοποιήθηκε στο InterContinental σε συνεργασία με την EuroCharity.

Τα βραβεία CEO & CSR 2009 στόχο έχουν να αναδείξουν άτομα, εταιρείες, απολογισμούς και καμπάνιες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και να επιβραβεύσουν τις καλύτερες. Η ΑΒ συγκεκριμένα βραβεύτηκε με το 3ο βραβείο για την καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για την ενέργεια ανακύκλωσης μαγειρικού λαδιού που έκανε τον Απρίλιο του 2009 τοποθετώντας ειδικές δεξαμενές σε 2 καταστήματά της στο Ελληνικό και στην Εθνική. Επίσης, απέσπασε το δεύτερο βραβείο ως Καλύτερη Εισηγμένη Εταιρεία στην ΕΚΕ ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και άρτι ανακηρυχθείς Μanager of the Year για το 2008, κ. Κωνσταντίνος Μαχαίρας ανακηρύχθηκε και ως ο πρώτος CEO σε θέματα ΕΚΕ.

Και τα τρία βραβεία αποτελούν μεγάλη ηθική ικανοποίηση και επιβράβευση για την εταιρεία και τους 9000 εργαζόμενους σε αυτήν ειδικά αφού οι νικητές των βραβείων αναδείχτηκαν ύστερα από ηλεκτρονική ψηφοφορία του κοινού. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ και μία υπόσχευση-δέσμευση για συνέχιση του έργου της ΑΒ.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ