Η Coca-Cola Τρία Εψιλον Ελλάδος και η Amita Motion για την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη

Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας και έχοντας ως στόχο να συμβάλει στην ανάδειξη καίριων κοινωνικών ζητημάτων, η Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος με την Amita Motion, συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, που διοργανώθηκαν με πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2006 πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Ζάππειο, προκειμένου να προσφέρει αίμα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Από τις 10:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις του Υπουργείου στον τομέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, να διασκεδάσουν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και να γίνουν μέλη της Εθνικής Ομάδας Θετικής Ενέργειας Amita Motion. Μέλη στην ομάδα αυτή γίνονται όσοι βλέπουν θετικά τη ζωή, όσοι πραγματοποιούν εθελοντικά δράσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος και όσοι προτρέπουν τον κόσμο να έχει θετική διάθεση στην καθημερινή του ζωή.


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), κ. Εμ. Πρωτόπαπα και τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), κ. Γιάννη Κοντό.


Η ουσιαστική προσφορά και η έμπρακτη ανταπόκριση στις κοινωνικές ανάγκες αποτελούν θεμελιώδεις στόχους της λειτουργίας της Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος. Οι ανάγκες για ποσότητες αίματος είναι συνεχείς και επιτακτικές. Με στόχο την ενεργό συμμετοχή σε κάθε προσπάθεια, που βοηθάει τον συνάνθρωπο ή συνεισφέρει στη βελτίωση της ζωής του, η εταιρεία προάγει την εθελοντική αιμοδοσία και εσωτερικά διατηρώντας προγράμματα εθελοντικής αιμοδοσίας εργαζομένων. Σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε συνεργασία με κινητές μονάδες νοσοκομείων των Αθηνών, της Πάτρας, του Σχηματαρίου και της Θεσσαλονίκης, οι εργαζόμενοι της Coca-Cola Τρία Έψιλον προσφέρουν, με συνέπεια, αίμα στους συνάνθρωπους τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το 2005 οι εργαζόμενοι της Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος προσέφεραν συνολικά περισσότερες από 170 φιάλες αίμα.


Πηγή: http://www.presspoint.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ