Το Nestea σε εμπνέει να συμμετάσχεις στον πιο απολαυστικό φωτογραφικό μαραθώνιο της πόλης

Κάνε κλικ και μάθε περισσότερα στο www.athensphotoinspiration.gr

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Nestea, το παγωμένο απολαυστικό τσάι με τον τέλειο συνδυασμό φυσικού τσαγιού και υπέροχων φρούτων, προσκαλεί το κοινό στο φωτογραφικό μαραθώνιο Athens Photo Inspiration. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό, διάρκειας έξι ωρών, καταγράφοντας με το δικό τους φωτογραφικό φακό ό,τι τους εμπνέει από την καθημερινή ζωή της πόλης.

Το Athens Photo Inspiration 09 by Nestea, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 14 Ιουνίου, με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Κλαυθμώνος και θα κορυφωθεί με την ανάδειξη και βράβευση των πέντε καλύτερων συμμετοχών.

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από ειδική τριμελή επιτροπή, αποτελούμενη από τους: Δημήτρη Αρβανίτη – σχεδιαστή, Γιάννη Κολεσίδη – φωτογράφο και Γιάννη Κόντο – φωτογράφο, και στη συνέχεια θα τεθούν στην κρίση του κοινού. Οι επισκέπτες του www.athensphotoinspiration.gr θα μπορούν, από τις 22 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου, μέσα από on-line ψηφοφορία, να αναδείξουν τις τρεις καλύτερες συμμετοχές, ενώ θα απονεμηθούν και δύο ειδικά βραβεία (ατομικής και ομαδικής συμμετοχής) από την επιτροπή.

Οι νικήτριες συμμετοχές, θα παρουσιαστούν σε ειδική έκθεση στο πλαίσιο του Athens Photo Festival 2009, το Νοέμβριο, ενώ το Nestea θα τους απονείμει επαγγελματικές φωτογραφικές κάμερες, εκπαιδευτικά σεμινάρια φωτογραφίας και άλλα αναμνηστικά φωτογραφικά δώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο φωτογραφικό μαραθώνιο, έως το Σάββατο, 13 Ιουνίου, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα στο site www.athensphotoinspiration.gr, ή απευθυνόμενοι στο Κέντρο Εγγραφών (Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας, Τσάμη Καρατάσου 15, περιοχή Μακρυγιάννη, τηλ.: 210 921 0545).

Ο διαγωνισμός, Athens Photo Inspiration 09 by Nestea, διοργανώνεται από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας και εντάσσεται στο πρόγραμμα των προφεστιβαλικών δράσεων του Athens Photo Festival 09.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ