Νέα διάκριση της Coca-Cola Τρία Έψιλον στον ευρωπαϊκό θεσμό «European Great Place to Work 2009»

Η εταιρεία βρέθηκε στην πρώτη εικοσάδα της κατάταξης στην κατηγορία των εταιριών με περισσότερους από 500 εργαζόμενους, ενώ παράλληλα κέρδισε το ειδικό βραβείο «Υπερηφάνειας» του θεσμού.

Το εργασιακό περιβάλλον της Coca-Cola Τρία Έψιλον αποτελεί πρότυπο όχι μόνο για τα Ελληνικά αλλά και τα Ευρωπαϊκά δεδομένα, όπως επιβεβαιώνει η νέα διάκριση της εταιρείας στον διαγωνισμό «European Great Place to Work 2009». Η εταιρεία κατέκτησε το ειδικό βραβείο «Υπερηφάνειας» και αναδείχθηκε στην 18η θέση της συνολικής κατάταξης στην κατηγορία των εταιρειών με περισσότερους από 500 εργαζόμενους, διαγωνιζόμενη ανάμεσα σε 1.350 εταιρείες από 17 χώρες.

Η βράβευση της εταιρείας πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 20 Μαΐου, στο Congress Casino Baden στην Αυστρία, στο πλαίσιο μίας λαμπρής τελετής παρουσία εκπροσώπων εταιρειών από όλη την Ευρώπη.

Η νέα Ευρωπαϊκή διάκριση της Coca-Cola Τρία Έψιλον έρχεται σε συνέχεια των πρόσφατων βραβείων στους διαγωνισμούς Best Workplaces 2009 και CR Index.

Το ειδικό βραβείο «Υπερηφάνεια» που απέσπασε η Coca-Cola Τρία Έψιλον, απονέμεται στην εταιρεία της οποίας οι εργαζόμενοι, ανεξαρτήτως θέσης στην ιεραρχία, αισθάνονται υπερήφανοι για την εταιρεία στην οποία εργάζονται και τα καθήκοντα που επιτελούν, συναίσθημα που εκφράζουν οι ίδιοι με την ψήφο τους κατά τη διαδικασία αξιολόγησης των εταιρειών.

Η φιλοσοφία που έχουν ενστερνιστεί τόσο οι ίδιοι, όσο και η εταιρεία, ότι «αυτό που κάνουμε δεν είναι απλά μία δουλειά» αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τους εργαζόμενους, προκειμένου να καταβάλλουν μια μεγαλύτερη προσπάθεια να φέρουν σε πέρας τις εργασίες τους και να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο κ. Δημήτρης Βιδάκης Γενικός Διευθυντής Coca-Cola Τρία Έψιλον, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Πώς να μην αισθανόμαστε υπερήφανοι για αυτή την σημαντική διάκριση της εταιρείας μας, όταν επιβεβαιώνεται ότι η πολιτική που ακολουθούμε στον τομέα του Ανθρωπίνου Δυναμικού αποδίδει καρπούς και η αποτελεσματικότητα της αναγνωρίζεται όχι μόνο από την Ελληνική, αλλά και την Ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα; Θέλω να ευχαριστήσω θερμά 2.430 συναδέλφους μας για τη ψήφο εμπιστοσύνης που μας έδωσαν και να δεσμευτώ ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για τη διατήρηση του εργασιακού μας περιβάλλοντος».

 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ