Η Amita FUN! και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα Bloom διασκέδασαν παρέα με τους μικρούς τους φίλους στο φεστιβάλ Town for kids2!

Η Αmita FUN!, ο αγαπημένος χυμός των παιδιών, και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ BLOOM, το πρώτο φυσικό μεταλλικό νερό για παιδιά, υποστήριξαν για δεύτερη συνεχή χρονιά το παιδικό φεστιβάλ «Town for Kids2». Μετά από την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση, η βυθούπολη που τόσο αγάπησαν τα παιδιά ξαναζωντάνεψε στο Άλσος Στρατού στο Γουδή στις 30 και 31 Μαΐου και φιλοξένησε χιλιάδες μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Οι ήρωες της Amita FUN!, η Φραουμίτα και ο Μπισκοτέκα υποδέχτηκαν τους μικρούς τους φίλους στα τρισδιάστατα σπίτια τους και τους χάρισαν μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ξεφαντώματος αλλά και την απολαυστική γεύση των χυμών Amita FUN!. Τα παιδιά ξεδίψασαν με τους απολαυστικούς χυμούς Amita FUN! και Amita FUN! γρανίτες, ενώ διασκέδασαν με τις πρωτότυπες δραστηριότητες των… ζουμερών ηρώων, τα σπίτια των οποίων αποτέλεσαν σημεία συνάντησης όλο το Σαββατοκύριακο.

Δυναμικό παρόν στις διήμερες εκδηλώσεις έδωσε και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ BLOOM, το πρώτο νερό ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, που βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε δραστηριότητα, για να τους προσφέρει την αναγκαία ενυδάτωση. Τα τρία ειδικά ΑΥΡΑ BLOOM «water pit stops» που είχαν στηθεί στο χώρο προσέφεραν δροσιά, ευεξία και ενυδάτωση στους μικρούς επισκέπτες. Οι διασκεδαστικοί μίμοι του AYΡΑ Bloom, ντυμένοι μαγικές σταγόνες νερού, ξεσήκωσαν με αστεία παιχνίδια, τους μικρούς τους φίλους, που έζησαν μοναδικές στιγμές παιχνιδιού.

Οι αγαπημένοι ήρωες της Amita FUN! και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AYΡΑ Bloom βρέθηκαν ακόμα μια φορά κοντά στα παιδιά που έσπευσαν να παίξουν και να διασκεδάσουν μέσα από τις ανατρεπτικές δραστηριότητες και τα εργαστήρια του φεστιβάλ, οι οποίες είχαν στόχο να τα ευαισθητοποιήσουν για θέματα σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

Τα παιδιά μάζεψαν σε έναν τεράστιο κουμπαρά δεκάδες κοχλίνες, το μαγικό νόμισμα του βυθού, τα οποία με… μαγικό τρόπο μετατράπηκαν σε ευρώ και θα προσφερθούν για την ενίσχυση του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης του WWF Ελλάς.

Η Αmita FUN! και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ BLOOM έδωσαν ραντεβού με τους μικρούς τους φίλους για περισσότερες παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον!

 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ