3ος «Φιλανθρωπικός Ποδηλατικός Γύρος Fanta» στο Βόλο και στην Πάτρα

Με όραμα να κάνει τον κόσμο λίγο καλύτερο σε κάθε κοινότητα που δραστηριοποιείται, η Fanta, διοργάνωσε για 3η συνεχή χρονιά το «Φιλανθρωπικό Ποδηλατικό Γύρο Fanta» για τα παιδιά, στο πλαίσιο της κοινωνικής της συνεισφοράς στις τοπικές κοινωνίες της Πάτρας και του Βόλου.

Με σύνθημα «Πάμε μια βόλτα για τα παιδιά!», η Fanta προσκάλεσε όλους, μικρούς και μεγάλους, να συμμετέχουν σε μια κοινή προσπάθεια, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τις τοπικές κοινωνίες στο θέμα της κοινωνικής συνεισφοράς και της ενεργητικής συμμετοχής.

Για κάθε έναν που συμμετείχε στους ποδηλατικούς γύρους, η Fanta προσέφερε το ποσό των 3 ευρώ. Τη φετινή χρονιά η Fanta διέθεσε το ποσό στα παιδιά της «Εταιρείας Ψυχικής Υγείας & Εκπαίδευσης του Παιδιού και του Εφήβου με Εξελικτικές Διαταραχές Νομού Αχαΐας», στην Πάτρα και του φιλανθρωπικού σωματείου «Φλόγα», στο Βόλο, έχοντας συνολικά προσφέρει 28.000 ευρώ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά, τα τρία αυτά έτη.

Οι ποδηλατικοί γύροι της Fanta έχουν καθιερωθεί ως θεσμός στην Πάτρα και στο Βόλο και έχουν τεθεί υπό την Αιγίδα των Δήμων και των αντίστοιχων Αθλητικών Οργανισμών. Επίσης, για τη διεξαγωγή των αγώνων, η Fanta συνεργάζεται με τους Ποδηλατικούς Ομίλους Πάτρας και Βόλου.

Με τη διοργάνωση των Ποδηλατικών Γύρων η Fanta μας παρακινεί σε ένα πιο δραστήριο τρόπο ζωής που συνδυάζει το παιχνίδι, τη χαρά, τη ζωντάνια, και τη διασκέδαση που την εκφράζουν. Παράλληλα, υπογραμμίζει την αξία της συνεισφοράς στην κοινωνία και τις κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη, χαρίζοντας κάθε χρονιά περισσότερα χαμόγελα!

 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ