Η πιο HOT συναυλία του καλοκαιριού με Coca-Cola Soundwave Summer Sounds!

PRIMAL SCREAM

BLOC PARTY

LET'S TEA PARTY

LCD SOUNDSYSTEM DJ SET

FLAKES & LE PAGE

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 8 ευρώ

Η πιο HOT συναυλία του καλοκαιριού με Coca-Cola Soundwave Summer Sounds, τo μουσικό κύμα που θα μας παρασύρει στην καλύτερη συναυλία του καλοκαιριού. Σε μια καλοκαιρινή ημέρα γεμάτη μουσική, ο καλύτερος ήχος της πόλης, παίζει δυνατά στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΛΗΡΟΥ-ΓΗΠΕΔΟ ΤΑΕ KWON DO την Τετάρτη 1η Ιουλίου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 6.00 το απόγευμα και η σκηνή του Coca-Cola Soundwave στήνεται για να φιλοξενήσει τις πιο αγαπημένες σύγχρονες μεγάλες μπάντες. Αυλαία για το Coca-Cola Soundwave Vol.3 με: PRIMAL SCREAM, BLOC PARTY, LCD SOUNDSYSTEM DJ SET, LETS TEA PARTY και τους δύο φιναλίστ του Coca-Cola Soundwave Vol.3, LE PAGE και FLAKES.

  • Doors Open: 18:00
  • LET’S TEA PARTY: 19:00 – 19:45
  • LE PAGE: 20:00 – 20:20
  • PRIMAL SCREAM: 20:40 – 21:40
  • FLAKES: 22:00 – 22:20
  • BLOC PARTY: 22:40 – 23:40
  • LCD SOUNDSYSTEM DJ SET: 00:00 – 01:15

Ένα live για όσους αγαπούν τη μουσική, τη ζωή, τον πλανήτη, αφού μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθούν για περιβαλλοντικό σκοπό: τον καθαρισμό του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στο Ίλιον, που θα γίνει τον Σεπτέμβριο, σε συνεργασία με τις Μη Κερδοσκοπικές περιβαλλοντικές οργανώσεις «Ελλάδα Καθαρή» και «Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία», η οποία έχει και πολυετή εκπαιδευτική παρουσία στο Πάρκο. Η μουσική μας δεν μπορεί ν’αλλάξει τον πλανήτη, μπορεί όμως να τον κάνει καλύτερο. Για το λόγο αυτό και σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Ανάκτησης Ανακύκλωσης, θα τοποθετηθούν στους χώρους της συναυλίας ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης, γιατί το COCA-COLA SOUNDWAVE είναι το μουσικό κίνημα που δεν ρυπαίνει το περιβάλλον, αλλά μας κάνει να ζούμε ενεργά, δίνοντας ζωή στον πλανήτη.

Tα φώτα της σκηνής του Coca-Cola Soundwave Summer Sounds θα ανάψουν και οι 2 φιναλίστ του φετινού προγράμματος, LE PAGE και FLAKES, που θα παίξουν ζωντανά δίπλα σε: PRIMAL SCREAM, BLOC PARTY, LCD SOUNDSYSTEM DJ SET και LETS TEA PARTY. Το τελευταίο live για φέτος, o super τελικός που θα αναδείξει το μεγάλο νικητή του Coca-Cola Soundwave Vol3. Ζήσε την απόλυτη εμπειρία της συναυλίας, σε μια μέρα γεμάτη μουσική, πες ναι στο ρυθμό, στη χαρά της ζωής, πες ναι στο Coca-Cola Soundwave Summer Sounds! Ο ήχος του καλοκαιριού ακούγεται πολύ δυνατά!

Επίσης μπορείς να ακούσεις τη μουσική των δύο φιναλίστ και τις πιο αγαπημένες μπάντες του φετινού προγράμματος στο αναμνηστικό CD του Coca-Cola Soundwave Vol.3 στα περιοδικά SOUL και SONIK Iουνίου ή στο site του Coca-Cola Soundwave: www.cocacolasoundwave.gr.

 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ