Επιστολή του κ. Παναγιώτη Ι. Αθανασόπουλου, Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ Α.Ε. προς όλους τους εργαζομένους της Επιχείρησης

Αθήνα, 26 Αυγούστου 2009
Αρ. ΔΕΑΔ: 3698

Προς
Τους εργαζομένους της ΔΕΗ Α.Ε.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η εμπειρία της διαχείρισης της κρίσης που προκλήθηκε από την ανάγκη αποκατάστασης ηλεκτροδότησης των περιοχών που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική και στη Νότια Εύβοια, είναι για άλλη μια φορά μια ισχυρή απόδειξη του χαρακτήρα των ανθρώπων μας και της Επιχείρησης μας.

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της προσπάθειας των ανθρώπων της Διανομής, σε όλη την ιεραρχία, από την στρατηγική προσέγγιση της διαχείρισης της κρίσης έως τις τεχνικές λύσεις και την ποιότητα και γρηγοράδα της εργασίας, απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι το ανθρώπινο δυναμικό της ΔΕΗ όχι μόνο διαθέτει τις απαιτούμενες γνώσεις και την εξειδίκευση που απαιτείται για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων, αλλά και έντονη κοινωνική ευαισθησία, αυτοθυσία και επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου.

Θα ήθελα να εκφράσω την ευαρέσκεια της Διοίκησης στα στελέχη όλης της ιεραρχίας και σε όλους τους εργαζόμενους και τεχνίτες της Διανομής, που αντιμετώπισαν με αποφασιστικότητα, αφοσίωση και μεθοδικότητα τις εκτεταμένες βλάβες που προκάλεσαν στο Δίκτυο μας οι πρόσφατες πυρκαγιές και αυτή τη στιγμή υπάρχει πλήρης αποκατάσταση. Παράλληλα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι αποφασιστικό ρόλο έπαιξε και η στενή και αποτελεσματική συνεργασία με το προσωπικό των συνεργαζόμενων εργολάβων, το οποίο επίσης είναι άξιο συγχαρητηρίων.

Ελπίζοντας ότι σύντομα θα λυθούν όλα τα προβλήματα των πληγέντων συνανθρώπων μας και ευχόμενος να μην παρουσιαστεί ανάγκη να αντιμετωπίσουμε ξανά παρόμοια φαινόμενα, και πάλι σας ευχαριστώ και σας συγχαίρω.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Ι. Αθανασόπουλος

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ