Η Τράπεζα Πειραιώς ανοίγει τις συναντήσεις μελών της EuroCharity

Επιθυμώντας τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η EuroCharity σχεδίασε και υλοποιεί μια νέα δραστηριότητα που απευθύνεται στις εταιρείες και οργανισμούς-μέλη της και έχει τίτλο «Members-2-Members» (Μ2Μ). Σκοπός της νέας αυτής δραστηριότητας είναι να φέρει τα μέλη της EuroCharity πιο κοντά, έτσι ώστε οι εταιρείες να γνωρίζουν καλύτερα η μία τις υπηρεσίες και τις δράσεις της άλλης, αλλά και να δώσει την ευκαιρία στα στελέχη να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος. Οι εκδηλώσεις «Members-2-Members» αποτελούν ευκαιρία για τις εταιρείες-μέλη της EuroCharity να παρουσιάσουν επιλεγμένες δράσεις, καινοτόμα προϊόντα, γραμμές στρατηγικής κ.λπ., να επικοινωνήσουν και να εμπνευστούν από τις εμπειρίες και τις πρακτικές άλλων εταιρειών της αγοράς.

Οι συναντήσεις των μελών της EuroCharity, άνοιξαν με την παρουσίαση του Προγράμματος ΕΚΕ του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009. Η παρουσίαση που ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου της Τραπέζης στην Πλάκα, παρουσία στελεχών σημαντικών ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων που ταυτόχρονα αποτελούν μέλη της EuroCharity καθώς και στελεχών της Τράπεζας Πειραιώς.

Το ρόλο του συντονισμού ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Δημόπουλος,, Υπεύθυνος της Μονάδας Περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς. Μετά τη σύντομη εισαγωγή και το καλωσόρισμα του κ. Μιχάλη Σπανού, Διευθύνοντος Εταίρου της EuroCharity, το λόγο πήρε ο κ. Βρασίδας Ζάβρας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς, ο οποίος ανέλαβε και την παρουσίαση του προγράμματος ΕΚΕ της Τράπεζας με έμφαση στο περιβαλλοντικό πρόγραμμα GREENbanking4Life και τα αποτελέσματά του. Ανάμεσα στα θέματα που παρουσιάστηκαν ήταν οι τρόποι βελτίωσης της περιβαλλοντικής απόδοσης, η εκτίμηση και μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της Τράπεζας, η δημιουργία και προώθηση πράσινων τραπεζικών προϊόντων καθώς και το πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού και των εργαζομένων. Την παρουσίαση ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση μεταξύ του κ. Β. Ζάβρα και του κοινού, όπου τέθηκαν και απαντήθηκαν σημαντικά ερωτήματα σχετικά με το περιβαλλοντικό πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς αλλά και με τους στόχους του Ομίλου για το μέλλον.

Οι συναντήσεις των μελών της EuroCharity θα συνεχιστούν δίνοντας σε ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό εταιρειών την ευκαιρία να παρουσιάσουν το όραμα και τα προγράμματά τους.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ