3 Βραβεία για την ΑΒ στα Retail Awards

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009, η ΑΒ Βασιλόπουλος τιμήθηκε με 3 βραβεία στον καθιερωμένο πλέον ετήσιο θεσμό των Retail Awards που πραγματοποιήθηκε στο Golf της Γλυφάδας με στόχο να προβάλει και να αναδείξει όλες τις εταιρίες του Ελληνικού Λιανεμπορίου που έχουν επιδείξει σημαντικό έργο μέσα στη χρονιά. Οι τελικοί νικητές αναδεικνύονται από τη ψηφοφορία του κοινού ενώ η KPMG εξασφαλίζει τη διαφάνεια των διαδικασιών.

Συγκεκριμένα η εταιρεία βραβεύτηκε με 3 βραβεία: Retailer of the Year, Retail Campaign (AB TV ads, Testimonials) και CSR Retail Strategy για την Κινητή Μονάδα Ανακύκλωσης.

Το βραβείο Retailer of the Year, η πιο σημαντική διάκριση της εκδήλωσης αποτελεί αναγνώριση της πιο ολοκληρωμένης λιανεμπορικής Επιχείρησης της χρονιάς από άποψη τοποθέτησης της στην αγορά, σχέσης εικόνας προς τον καταναλωτή και υγείας των οικονομικών της αποτελεσμάτων.

Το βραβείο Retail Campaign απέσπασε η ΑΒ μαζί με τη Spot JWT για τη νέα εταιρική τηλεοπτική καμπάνια που στόχο είχε να επικυρώσει τη νέα πολιτική τιμών της ΑΒ με κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας «στα ΑΒ οι τιμές είναι ίδιες και καλύτερες από άλλα supermarkets».

Το βραβείο CSR Retail Strategy είναι ένας αναγνωρισμένος θεσμός αναγνώρισης των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Συγκεκριμένα, η ΑΒ βραβεύτηκε για το Κινητό Κέντρο Ανακύκλωσης το οποίο περιόδευσε σε 18 πόλεις της Ελλάδας ενημερώνοντας τους πολίτες στην πράξη για τα οφέλη της Ανακύκλωσης.

Όλα τα παραπάνω βραβεία αποτελούν αναγνώριση και επιβράβευση των συνεχών προσπαθειών που κάνει η ΑΒ για να προσφέρει στους πελάτες της κάθε μέρα την ποιότητα, την ποικιλία και την εξυπηρέτηση που τους αξίζει πάντα στις καλύτερες τιμές. Προσπάθειες που εστιάζουν σε μια υγιή ανάπτυξη, εξέλιξη της εταιρίας και ικανοποίηση των μελλοντικών καταναλωτικών αναγκών.Βραβείο CSR Retail Strategy 2009

Βραβείο Retailer of the Υear 2009

Βραβείο Retail Campaign 2009


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ