Η Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα της Coca-Cola Τρία Έψιλον με νέες διακρίσεις

Αναγνώριση της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας σύμφωνα με τα κριτήρια του Accountability RatingΤΜ και νέα βράβευση για τον Εταιρικό Κοινωνικό Απολογισμό 2008 από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον επιβραβεύεται για άλλη μία φορά για την εταιρική κοινωνική υπευθυνότητά της με νέες διακρίσεις από αναγνωρισμένους φορείς της επιχειρηματικής και επιστημονικής κοινότητας.

Σύμφωνα με τα κριτήρια του Accountability RatingΤΜ η εταιρεία κατέκτησε την 1η θέση ανάμεσα στη βιομηχανία τροφίμων και τη 2η θέση ανάμεσα στις 100 μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες, στην αξιολόγηση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της Λογοδοσίας, με συνολική βαθμολογία 64/100.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2008 είχε κατακτήσει την 3η θέση στη συνολική κατάταξη και η φετινή ανέλιξη αποδεικνύει τη συνεχή και συστηματική προσπάθεια για υπεύθυνη και διαφανή άσκηση της δραστηριότητάς της και ανάληψη και πραγματοποίηση σημαντικών πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας.

Επίσης, νέα διάκριση έλαβε και ο Εταιρικός Κοινωνικός Απολογισμός 2008 της Coca-Cola Τρία Έψιλον, στη διάρκεια του CSR Reporting Forum 2009 που διοργανώθηκε στις 8 Δεκεμβρίου. Το έντυπο της εταιρείας κατέλαβε την 3η θέση ανάμεσα σε αντίστοιχους απολογισμούς 30 ομίλων και εταιρειών, στο πλαίσιο ετήσιας μελέτης που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και η οποία βασίστηκε στην εφαρμογή και χρήση των οδηγιών GRI.

Οι πρόσφατες βραβεύσεις έρχονται ως επιστέγασμα μίας πλούσιας σε διακρίσεις χρονιάς. Όπως δήλωσε και η κυρία Σίσσυ Ηλιοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, «Η Coca-Cola Τρία Έψιλον εμμένει στις αρχές της διαφάνειας και της ολοκληρωμένης ενημέρωσης των κοινωνικών της εταίρων, αναφορικά με τις δράσεις της. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που το έργο μας επιβραβεύτηκε από σημαντικούς φορείς κατά το 2009. Αυτή η ηθική δικαίωση μας ωθεί να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο την κοινωνική υπευθυνότητα μας, δημιουργώντας αξία για το Περιβάλλον, την Κοινωνία, τον Χώρο Εργασίας και την Αγορά».

 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ