Η Coca-Cola Τρία Eψιλον και το «απολύτως» Κρητικό Νερό Λύττος δημιουργούν πολύχρωμους Παιδότοπους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Κρήτης

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, με το Φυσικό Επιτραπέζιο Νερό ΛΥΤΤΟΣ, προσφέρει χαμόγελα και ξέγνοιαστες στιγμές σε παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον και το Φυσικό Επιτραπέζιο Νερό Λύττος, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας και πάντα συνεπείς στις δεσμεύσεις τους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας, ανέλαβαν και υλοποίησαν τη δημιουργία δύο παιδότοπων στην Παιδιατρική κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο Κρήτης, προσφέροντας στιγμές ξεγνοιασιάς στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, αλλά και στις οικογένειές τους.

Εθελοντές του εργοστασίου της εταιρίας στο Ηράκλειο της Κρήτης, έβαψαν τους χώρους των παιδότοπων της κλινικής με χαρούμενα και φωτεινά χρώματα και μοίρασαν παιχνίδια και προϊόντα στα παιδιά. Κατά την ημέρα εγκαινίων των νέων παιδότοπων, μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα, τα παιδιά γεύτηκαν τη χαρά του παιχνιδιού και διασκέδασαν με τους γονείς τους.

Όπως δήλωσε ο κ. Γιάννης Τσόφλιος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Εργοστασίου της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Κρήτη, «η εταιρεία μας δε θα μπορούσε να κλείσει τα μάτια στις ανάγκες της κρητικής κοινωνίας και ειδικότερα των παιδιών. Άλλωστε, με τη μέχρι στιγμής παρουσία της στην Κρήτη, η εταιρία αποδεικνύει ότι συμβάλλει καθημερινά στην οικονομική, κοινωνική και επιχειρηματική ανάπτυξη του νησιού».

Το Φυσικό Επιτραπέζιο Νερό ΛΥΤΤΟΣ, «το απολύτως κρητικό νερό», λανσαρίστηκε το 2002 με κύρια αγορά την Κρήτη και τις Ν. Κυκλάδες, ενώ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις της εταιρίας σε τοπική κοινωνία και αγορά. Παράγεται και συσκευάζεται κάτω από υπερσύγχρονες συνθήκες στα Χαμόπρινα του Δήμου Μαλίων. Κυκλοφορεί σε συσκευασίες ΡΕΤ των 500 ml., 750 ml., 1.5lt και σε πολυσυσκευασία 6 x 1.5 lt., προσφέροντας στον οργανισμό μας την ενυδάτωση που καθημερινά χρειάζεται.

 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ