Υποστήριξη στα παιδιά της Αϊτής

Είμαστε σίγουροι πως το δράμα της Aϊτής δεν έχει αφήσει κανέναν μας αδιάφορο ειδικά γνωρίζοντας πόσα έχει τραβήξει αυτός ο λαός και πριν τον σεισμό και πόσο συμπαραστάθηκε στους Έλληνες κατά το ξέσπασμα της επανάστασης του 1821.

Νομίζω λοιπόν πως τώρα που η κατάσταση έχει αρχίσει να σταθεροποιείται, πρέπει να σκεφτούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε κι εμείς, έχοντας βέβαια το βλέμμα στραμμένο κυρίως στους περισσότερο αδύναμους όπως τα παιδιά.

Η ANCE, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, σκοπεύει να στείλει μια μικρή οικονομική βοήθεια και θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει και άλλες χρηματοδοτήσεις για να βοηθήσει την κατάσταση. Αν θέλετε να συμβάλετε κι εσείς, με ότι μπορεί ο καθένας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό: GR8302600160000190200295362 / Eurobank.

Για την ώρα δεν μπορούμαστε να είμαστε σίγουροι για το πως θα διατεθούν τελικά αυτά τα χρήματα, μια και δεν είμαστε σίγουροι για το ποσό που θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε. Μπορούμε όμως να εξασφαλίσουμε ότι θα φτάσουν σε αυτούς που πραγματικά το 'χουν ανάγκη.

 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ