Για δεύτερη συνεχή φορά «European Great Place to Work»

Μεταξύ των 10 καλύτερων εταιρειών στην κατηγορία της και ειδικό βραβείο για την «Ανάπτυξη και εξέλιξη των εργαζομένων» της

Διάκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον διαγωνισμό «European Great Place to Work 2010» κατέκτησε η Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Η εταιρεία αναδείχθηκε στην 6η θέση της συνολικής κατάταξης στην κατηγορία των εταιρειών με περισσότερους από 250 εργαζόμενους, διαγωνιζόμενη ανάμεσα σε 1.300 εταιρείες από 17 χώρες. Επίσης, η εταιρεία έλαβε το ειδικό βραβείο «Ανάπτυξη και εξέλιξη των εργαζομένων» της, επιβεβαιώνοντας την ορθή επιλογή και υλοποίηση των πρωτοποριακών προγραμμάτων της που στοχεύουν στην ενίσχυση των διοικητικών και τεχνικών δεξιοτήτων αλλά και προγραμμάτων όπως τa leadership excellence, sales academy κ.λπ.

Η βράβευση της εταιρείας πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 19 Μαΐου, στη Μαδρίτη, στο πλαίσιο μίας λαμπρής τελετής, παρουσία πολλών εκπροσώπων εταιρειών από όλη την Ευρώπη.

Οι διακρίσεις στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό Great Place to Work Institute Europe 2010 έρχονται σε συνέχεια του πρόσφατου βραβείου στον Ελληνικό διαγωνισμό Best Workplaces 2010, όπου η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναδείχθηκε πρώτη για το εργασιακό περιβάλλον της στην κατηγορία των μεγάλων εταιρειών.

Την υπερηφάνεια του για τις εξαιρετικές επιδόσεις της εταιρείας σε θέματα εργασιακού περιβάλλοντος εξέφρασε ο κ. Δημήτρης Βιδάκης, Γενικός Διευθυντής της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ο οποίος δήλωσε: «Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί αποδεικνύει την επίτευξη ενός από τους βασικούς στόχους της εταιρείας: τη συνεχή επένδυση στο πιο οργανικό τομέα της εταιρείας, τους ανθρώπους της μέσα σε ένα περιβάλλον, όπου οι εργαζόμενοί μας μπορούν να εμπνέουν και να εμπνέονται, να μοιράζονται με τη διοίκηση το όραμα για μια καινοτόμο ελληνική επιχείρηση διεθνούς αναγνώρισης και να αναπτύσσονται παράλληλα με την εταιρεία, σε μία κοινή ανοδική πορεία. Ταυτόχρονα, η σημερινή βράβευση αποτελεί για εμάς ένα κίνητρο για ακόμα μεγαλύτερες επενδύσεις στους ανθρώπους μας, με στόχο να αποτελέσει η εταιρεία παράδειγμα προς μίμηση στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή. Ειδικότερα στις μέρες μας, υπό τις δυσχερείς για την Ελλάδα οικονομικές συνθήκες, η ανάγκη για μια πιο ανθρωποκεντρική πολιτική είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική».

 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ