Συμμετοχή της ΤΠΠ Α.Ε. στην Έκθεση «Ποσειδώνια 2010», στην Άσκηση «TRIENA 2010» της EMSA & Πρόσκληση για Open Day του M/T AKTEA OSRV

Η Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε. (ΤΠΠ Α.Ε.) η οποία ιδρύθηκε το 1977 στον Πειραιά, πρωτοπορεί στον Ελληνικό αλλά και Διεθνή χώρο στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων τόσο για τη Ναυτιλία, όσο και για τη Βιομηχανία. Μετά από τρεις δεκαετίες συνεχών επενδύσεων σε έρευνα, ανάπτυξη και εφαρμογή νέων τεχνολογιών, είναι πλέον η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Μεσόγειο στην παροχή πλήρους κλίμακας υπηρεσιών και προϊόντων που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η ΤΠΠ Α.Ε. με υπευθυνότητα, περιβαλλοντική συνείδηση και επαγγελματισμό παράσχει καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, υπηρεσίες αντιμετώπισης περιστατικών ρύπανσης από πετρελαιοειδή. Τα τελευταία χρόνια έχει επιτυχώς διαχειριστεί πάνω από 1.500 περιστατικά μεταξύ των οποίων η περισυλλογή των πετρελαιοειδών από τη ρύπανση που προκάλεσε η βύθιση του C/S Sea Diamond (2007) και προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος της Σαντορίνης .

Η ΤΠΠ Α.Ε. συμμετέχει στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδωνία 2010» (περίπτερο 225, Αίθουσα 2) που θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ελληνικού (7-11 Ιουνίου 2010), όπου θα παρουσιάσει νέα, καινοτόμα και πολλά υποσχόμενα προϊόντα της στα πλαίσια της προσφοράς στην Ναυτιλία προϊόντων και υπηρεσιών που συνεισφέρουν στην βιώσιμη ανάπτυξη.

Η ΤΠΠ Α.Ε. είναι η μόνη Ελληνική εταιρεία η οποία μετά από διεθνή διαγωνισμό το 2008 σύναψε συμβόλαιο με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ναυτικής Ασφάλειας (EMSA) και για τον σκοπό αυτό διαθέτει αντιρρυπαντικό δεξαμενόπλοιο, το M/T – OIL RECOVERY VESSEL (Δ/Ξ Πλοίο Περισυλλογής Πετρελαίου) AKTEA OSRV, το οποίο είναι σε θέση να αντιμετωπίσει ρυπάνσεις πετρελαιοειδών μεγάλης κλίμακας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Το Δ/Ξ AKTEA OSRV με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τις αυξημένες δυνατότητες βραβεύτηκε τον Δεκέμβριο 2009 ως «Πλοίο της Χρονιάς» στον εγνωσμένου κύρους διαγωνισμό «Greek Shipping Awards» που διοργανώνει το Lloyds List.

Στις 8 Ιουνίου 2010 στα πλαίσια των «Ποσειδωνίων 2010» θα διεξαχθεί στην θαλάσσια περιοχή Ελληνικού παρουσία της Ανώτατης πολιτικής και επιχειρησιακής ηγεσίας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, άσκηση της EMSA για την Ασφάλεια στη Θάλασσα στην οποία θα λάβει μέρος το Δ/Ξ ΑΚΤΕΑ OSRV μαζί με άλλο πλοίο της ΤΠΠ Α.Ε. το 65μέτρων Ρ/Κ – Ν/Γ ΑΙΓΙΣ.

Την Τετάρτη, 9 Ιουνίου το βραβευμένο πλοίο Δ/Ξ AKTEA OSRV θα δέσει στη Μαρίνα του Φλοίσβου (θέση Α48), όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν και να ξεναγηθούν από τις 09:00 έως τις 15:00 στο υπερσύγχρονο αντιρρυπαντικό δεξαμενόπλοιο.

 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ