Έξι διακρίσεις για την Coca-Cola Τρία Έψιλον στα Βραβεία Επενδυτικών Σχέσεων της Capital Link

Με το βραβείο Grand IR Award τιμήθηκε η Coca-Cola Τρία Έψιλον στα Βραβεία Επενδυτικών Σχέσεων 2009 της Capital Link, μια διοργάνωση που έχει καθιερωθεί από το 2003 και επιβραβεύει τις εταιρείες και τα άτομα που υιοθετούν και εφαρμόζουν υψηλές αρχές εταιρικής διακυβέρνησης, επικοινωνίας και σχέσεων με το επενδυτικό κοινό.

Η αξιολόγηση των εταιρειών έγινε από μέλη των 8 μεγαλύτερων χρηματιστηριακών εταιρειών στην Ελλάδα, από Έλληνες και ξένους θεσμικούς επενδυτές, από ειδικούς στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, καθώς και από έγκριτους οικονομικούς συντάκτες.

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων της ελληνικής επενδυτικής κοινότητας και αγοράς και ανωτάτων στελεχών διεθνών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρος Καπράλος απένειμε το βραβείο Grand IR Award στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Coca-Cola Τρία Έψιλον, κ. Δώρο Κωνσταντίνου.

Στην ίδια διοργάνωση, η Coca-Cola Τρία Έψιλον απέσπασε επιπλέον σημαντικές διακρίσεις λαμβάνοντας το βραβείο Καλύτερων Επενδυτικών Σχέσεων από Εταιρεία Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης (FTSE-ASE 20) και το βραβείο Καλύτερου Investor Relations Officer, τα οποία παρέλαβε ο κ. Γιώργος Τουλαντάς, Διευθυντής Επενδυτικών Σχέσεων της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία, ο κ. Γιώργος Τουλαντάς δήλωσε: «Από την στιγμή που εμφανίστηκαν τα πρώτα σημάδια της παγκόσμιας κρίσης στο τέλος του 2008, εστιάσαμε στην ενεργή επικοινωνία με τους μετόχους μας και την επενδυτική κοινότητα, προκειμένου να τους κρατήσουμε ενήμερους για τις εξελίξεις στις βασικές χώρες που δραστηριοποιούμαστε. Παράλληλα, καταφέραμε να επεκτείνουμε το πρόγραμμα των επενδυτικών σχέσεων της εταιρείας, με αποτέλεσμα τον εμπλουτισμό της βάσης των μετόχων και την αύξηση της προβολής μας μεταξύ των διεθνών επενδυτών. Το βραβείο αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για την διοίκηση της Coca-Cola Τρία Έψιλον, καθώς αναγνωρίζει την προσήλωσή μας στην διατήρηση ενός τμήματος επενδυτικών σχέσεων υψηλού επιπέδου».

Η εταιρεία τιμήθηκε ακόμη με το βραβείο Καλύτερης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο παρέλαβε η κ. Σίσσυ Ηλιοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Coca-Cola Τρία Έψιλον, καθώς επίσης και με τα βραβεία Καλύτερου Ετήσιου Απολογισμού και Καλύτερης Εταιρικής Ιστοσελίδας Επενδυτικών Σχέσεων.

 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ