ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΦΟΔΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ 800 ΒΙΒΛΙΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ συνεχίζει το πρόγραμμα συλλογής βιβλίων που ξεκίνησε στα τέλη Μαΐου 2022 και εφοδιάζει με 800 βιβλία και λεξικά τη βιβλιοθήκη των Φυλακών Κορδαλλού.

Μέσα σε μόλις 2 μήνες συλλέξαμε και διαθέσαμε πάνω από 800 τίτλους βιβλίων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, λογοτεχνικά, μυθιστορήματα, συγγράματα, ιστορικά, αλλά και βιβλία εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Ιδιαίτερη ήταν η συνεισφορά με περισσότερα από 60 λεξικά ξένων γλωσσών όπως Αλβανο-Ελληνικά, Αραβο-Ελληνικά, Ρουμάνο-Ελληνικά, Βουλγάρο-Ελληνιά, Τουρκο-Ελληνικά κ.λπ..που ζητήθηκαν για την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών της βιβλιοθήκης των Φυλακών Κορυδαλλού.

Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή των εταιρειών/ μελών μας: Lamda Development, ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, ΑΒ Βασιλόπουλος, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Vodafone, ΓΑΙΟΣΕ, Σκλαβενίτης, Γρηγόρης, Fresh Line, Contact Communications., ΕΔΑ Αττικής, ΟΤΕ-Cosmote, , BSH Οικιακές Συσκευές Α.Ε., ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την έναρξη του προγράμματος και μέχρι σήμερα έχουν συλλεχθεί και διατεθεί πάνω από 8.000 τίτλοι για τον εξοπλισμό των βιβλιοθηκών στα 33 καταστήματα κράτησης της χώρας.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεργασία της αυτή, ώστε να να προσφέρει και σε άλλους τομείς στους συνανθρώπους μας.

______________________________________

Λίγα λόγια για την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»:

H «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, που σκοπό έχει τη σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, για την ανάδειξη του κυρίαρχου ρόλου του Πολιτισμού, του Τουρισμού, του Αθλητισμού, του Περιβάλλοντος και του Εθελοντισμού της Ελλάδας. Η πρωτοβουλία αυτή ουσιαστικά εκφράζει την αποφασιστικότητα του ιδιωτικού τομέα να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στην ελληνική πολιτεία, έτσι ώστε την περίοδο αυτή της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, η χώρα να τύχει της μεγαλύτερης δυνατής συνδρομής από τους πλέον εύρωστους και υγιείς κλάδους την ελληνικής αγοράς. Τον φορέα ενισχύουν επίσης με την ενεργή συμμετοχή και δράση τους, πολλοί δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, οργανώσεις, επιχειρήσεις αλλά και μεμονωμένα άτομα, στελέχη όλων των βαθμίδων της ιεραρχίας επιχειρήσεων. Επισημαίνεται ότι η «Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» είναι ελεύθερη από πολιτικές δεσμεύσεις, ενώ παράλληλα οι δράσεις της συνδράμουν την ελληνική πολιτεία, χωρίς την παραμικρή οικονομική ενίσχυση από το κράτος.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ