ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Νέα συνεργασία με Τen Brinke στην Ιεράπετρα

Είχε προηγηθεί συνεργασία στο Χαλάνδρι ανάμεσα στις δύο εταιρείες, στο τέλος του 2022.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται, σύμφωνα και με όσα απεικονίζονται σε σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στα Social media η νέα ανάπτυξη- συνεργασία της Ten Brinke με την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Κατά όσα έχουν γίνει γνωστά από την ολλανδική εταιρεία ανάπτυξης εμπορικών ακινήτων, ήδη από τις αρχές του μήνα, σε οικόπεδο 2200 τ.μ., σε κομβικό σημείο της Ιεράπετρας, κατασκευάζεται το νέο κατάστημα της αλυσίδας Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος στην Κρήτη. Το εν λόγω κατάστημα αποτελείται από ισόγειο 950 τ.μ. και 1ο όροφο 300 τ.μ. ενώ διαθέτει 40 υπαίθριες θέσεις στάθμευσης.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών συνεχίζεται λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση του νέου καταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος, δια χειρός Ten Brinke στην περιοχή του Χαλανδρίου, ένα project, το οποίο είχε μείνει στάσιμο κατά την εποχή της πανδημίας και ενεργοποιήθηκε εκ νέου μέσα σε λίγους μήνες. Το εν λόγω κατάστημα έκανε εγκαίνια λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2022.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Ten Brinke αποδεικνύεται, εν γένει, ιδιαίτερα δραστήρια στην Κρήτη, καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες ετοιμάζεται νέο retail park της εισηγμένης εταιρείας Fourlis και της Ten Brinke και στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες εγκρίθηκαν οι Περιβαλλοντικοί Όροι για την οικοδόμησή του. Φορέας της συγκεκριμένης επένδυσης είναι η εταιρεία ΜΑΝΤΕΝΚΟ Α.Ε., στην οποία συμμετέχουν με 50% ο Όμιλος Φουρλή (μέσω της Trade Estates) και με 50% η Ten Brinke.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πρόσφατη εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής ο Wim ten Brinke, Group’s COO, ανέφερε: «Η μία κρίση ακολουθεί την άλλη. Μέσα στην κρίση είναι σημαντικό να έχεις κεφάλαια. Πρέπει κανείς να ξέρει ποιες είναι οι δυνατότητες του. Στα πλαίσια μιας κρίσης πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι για να δούμε που πηγαίνει. Εδώ και πολλά χρόνια προσπαθούμε να έχουμε μεγαλύτερη κατανομή αγορών. Πρέπει κανείς να μην εξαρτάται αποκλειστικά από μια χώρα, για αυτό έχουμε παρουσία στην Ισπανία, στην Ελλάδα και την Ολλανδία».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να περιμένουμε στο μελλον λέγοντας: «Το μέλλον σημαίνει να προετοιμάζεσαι σωστά για αυτό που έρχεται. Πρέπει κάποιος να αναπτύσσει αυτά που θέλει η αγορά άμεσα. Πρέπει να υπάρχουν γρήγορες αντιδράσεις, για να υπάρχει η λύση μέσα σε δύο τρια χρόνια».

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ