ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: Superbrand στην Ελλάδα για το 2021-2022

Για τέταρτη συνεχή φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναδείχθηκε Superbrand για το 2021-2022, ανάμεσα στις Κορυφαίες Επωνυμίες στην Ελλάδα, στην κατηγορία ΜΚΟ, με βασικά κριτήρια την αναγνωρισιμότητα, την αξιοπιστία και την ποιότητα των εξειδικευμένων και ολιστικών υπηρεσιών του.

Η Εκδήλωση Απονομής των Βραβείων Business Superbrands Greece 2021-2022, ενός παγκόσμιου θεσμού που φιλοξενείται για έβδομη φορά στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε την Tετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η βράβευση αυτή αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη τιμή για τον Οργανισμό, που φέτος συμπληρώνει 26 χρόνια δράσης, έχοντας υποστηρίξει συνολικά περισσότερα από 1.800.000 ευάλωτα παιδιά και τις οικογένειές τους!

Τα βασικά κριτήρια ανάδειξης του Οργανισμού αποτέλεσαν:

● η Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας & Δύναμη Φήμης

● η Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια

● η Εταιρική Υπευθυνότητα στους τομείς:

► Εργασιακές Σχέσεις (Σύννομη & Διάφανη Λειτουργία, Κλίμα και Πρακτικές)

► Κοινωνία (Πολιτισμικές & Κοινωνικές Πρωτοβουλίες)

► Περιβάλλον (προστασία και περιορισμός αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων).

Η επιλογή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ως μία από τις Κορυφαίες Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2021-22 είναι το αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας τόσο από μια Κριτική Επιτροπή εμπειρογνωμόνων, όσο και από το καταναλωτικό κοινό, που βαθμολόγησε κατά τη διενέργεια Έρευνας Κοινής Γνώμης, η οποία διεξήχθη από την εταιρία Marc.

Από έναν αρχικό κατάλογο περίπου 1500 υποψήφιων Εταιρικών Επωνυμιών, αναδείχθηκαν 254 Εταιρικές Επωνυμίες ως κορυφαίες στην Ελλάδα που αναγνωρίζονται ως Business Superbrands Greece 2021-22, μεταξύ των οποίων είναι και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πιο συγκεκριμένα επελέγη ως Superbrand στην κατηγορία «Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις» ανάμεσα σε 89 Οργανισμούς!

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ