Χρυσό Βραβείο στην Global Sustain στα Hellenic Responsible Business Awards!

Με χρυσό βραβείο τιμήθηκε η Global Sustain στα Hellenic Responsible Business Awards, τα οποία απονεμήθηκαν την Τετάρτη 13/7, για έβδομη χρονιά, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Ο θεσμός που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του ΣΕΒ, βραβεύει τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη Βιώσιμη Περιβαλλοντική και Κοινωνική Ανάπτυξη.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Global Sustain, στρατηγικός συνεργάτης της Generation Y, βραβεύτηκε στην κατηγορία «Συνεργασία B2B» με τη χρυσή διάκριση, για το έργο της: Συνεργασία Global Sustain με την τράπεζα EBRD για την ανάπτυξη ESG εφαρμογών για την διαχείριση Περιβαλλοντικών και  Κοινωνικών Κινδύνων σε Δάνεια και Επενδύσεις. Πιο συγκεκριμένα, η Global Sustain υλοποίησε δύο ESG ηλεκτρονικές εφαρμογές (ESG digital application) μία για τράπεζες και μία για επενδυτικές εταιρείες (private equity funds) οι οποίες συνεργάζονται με την European Bank for Reconstruction & Development (EBRD). Οι εφαρμογές αυτές, οι οποίες υλοποιήθηκαν από τη Think Plus, υπολογίζουν μέσω συγκεκριμένης μεθοδολογίας της EBRD, την επίδραση που έχουν δάνεια προς επιχειρήσεις και επενδυτικές τοποθετήσεις στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (SDGs). Με αυτό τον τρόπο δανειακά αλλά και επενδυτικά χαρτοφυλάκια μπορούν να υπολογίζουν την επίδραση που έχουν στους SDGs και να κατευθύνουν αντίστοιχα κεφάλαια προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων στόχων.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.ebrd.com/who-we-are/our-values/environmental-emanual-applications.html

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ