ΥΓΕΙΑ: Επιστημονικό Σεμινάριο με θέμα «17ος Δεκάλογος για τις Λοιμώξεις»

Όλα τα νεότερα δεδομένα στις λοιμώξεις με στόχο την εξατομικευμένη αντιμετώπιση των ασθενών θα βρεθούν στο επίκεντρο του Επιστημονικού Σεμιναρίου με θέμα «17ος Δεκάλογος για τις Λοιμώξεις, που διοργανώνει η Α’ Παθολογική Κλινική του ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με το Άλφα Ινστιτούτο Βιοϊατρικών Επιστημών, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021  και ώρα 10:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» του ΜΗΤΕΡΑ.

Το διατομεακό επιστημονικό σεμινάριο που έχει καθιερωθεί τα τελευταία 17 χρόνια, θα διεξαχθεί υβριδικά, με παρουσίες δια ζώσης αλλά και με παράλληλη διαδικτυακή προβολή, τηρώντας όλα τα μέτρα και τους σχετικούς κανονισμούς για τον Covid-19

Οι διακεκριμένοι επιστήμονες που συμμετέχουν ως ομιλητές και πρόεδροι στο σεμινάριο, θα παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, ενδιαφέροντα περιστατικά λοιμώξεων,  τις νεότερες εξελίξεις στη διάγνωση και θεραπεία του Covid-19, καθώς και το παρατεταμένο (χρόνιο) σύνδρομο Covid-19.

Το σεμινάριο, λόγω του ευρέος φάσματος των θεμάτων, απευθύνεται σε ιατρούς πολλαπλών ειδικοτήτων όπως παθολόγους, χειρουργούς, γυναικολόγους, μικροβιολόγους, δερματολόγους, παιδιάτρους, λοιμωξιολόγους, σε νοσηλευτές καθώς και σε φοιτητές επιστημών υγείας.

Υπεύθυνος του σεμιναρίου είναι ο Καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας κ. Ματθαίος Φαλάγγας, Διευθυντής Α’ Παθολογικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη.


Για πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε καλέστε στα τηλέφωνα 210 686 7938 και 210683 9600 ή συνδεθείτε εδώ: https://bit.ly/Hmerida_Dekalogos

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ