ΥΓΕΙΑ: Μετεκπαίδευση εξειδικευμένων ιατρών στην ρομποτική ορθοπαιδικήESSKA-EKA International Robotics Fellowship 2023

Κέντρο αναφοράς και εκπαίδευσης στην ρομποτική ορθοπεδική τεχνολογία είναι το ΥΓΕΙΑ, καθώς στην Β΄ Ορθοπαιδική Κλινική που τελεί υπό τη διεύθυνση του Δρ. Κωνσταντίνου Δρετάκη, εξειδικευμένοι ορθοπεδικοί από την Ευρώπη και την Αμερική, πρόκειται να εκπαιδευτούν στην ρομποτική ορθοπαιδική, μέσω της υποτροφίας ESSKAEKA International Robotics Fellowship 2023.

Αξίζει να σημειωθεί πως η υποτροφία αυτή της Ευρωπαϊκής Ορθοπαιδικής Εταιρίας ESSKAEKA χορηγείται σε εξαιρετικά υψηλού επιπέδου ορθοπαιδικούς από την Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία, και είναι η πρώτη φορά που ελληνικό νοσοκομείο και ορθοπαιδική κλινική έχουν την τιμή να αποτελούν κέντρο εκπαίδευσης. 

Κατά τη διάρκεια της μετεκπαίδευσής τους οι ιατροί θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επεμβάσεις ορθοπαιδικής με το Ρομποτικό Σύστημα ΜΑΚΟ, που διαθέτει το   ΥΓΕΙΑ και διασφαλίζει την εξατομικευμένη θεραπεία για γόνατο και ισχίο με μέγιστη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Η Β΄ Ορθοπαιδική Κλινική του ΥΓΕΙΑ, με Διευθυντή τον Δρ. Κωνσταντίνο Δρετάκη, Επίσημο Εκπαιδευτή Ρομποτικής Ορθοπαιδικής αποτελεί αναγνωρισμένο κέντρο αναφοράς και εκπαίδευσης στη ρομποτική ορθοπαιδική από το 2018.  

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ