Υποστήριξη της δράσης του Eric Kneiss για την αναρρίχηση του στο Όρος Kilimanjaro

Ο 17χρονός Eric Kneiss είναι μαθητής του IB1 St. Catherine’s School και αφιερώνει πολλές ώρες εθελοντικά στο coaching των αθλητών των Special Olympics στο Tennis.

Ο Eric σχεδίασε μια εξαιρετική πρόκληση με στόχο την αναρρίχηση του Όρους Kilimanjaro τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Στο πλαίσιο αυτής της περιπέτειας, ο Eric διοργανώνει ένα fundraising για την επιπλέον υποστήριξη των μαθητών του.

Ανάβαση για μια αιτία – Γίνε μέρος του ταξιδιού!

Καθώς ανεβαίνω τον όρος Κιλιμαντζάρο, μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς υποστηρίζοντας έναν σημαντικό σκοπό.

Συγκεντρώνω κεφάλαια για να υποστηρίξω το Special Olympics Tennis στην Ελλάδα, και κάθε δωρεά υποστηρίζει άμεσα τον στόχο και με εμπνέει προς την κορυφή.

Ενδυναμώνοντας αθλητές, ένα βήμα τη φορά

Το Special Olympics Tennis στην Ελλάδα προσφέρει σε αθλητές με ειδικές ανάγκες την ευκαιρία να ξεχωρίσουν στον αθλητισμό, να χτίσουν αυτοπεποίθηση και να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Όλες οι δωρεές θα χρηματοδοτήσουν άμεσα την εκπαίδευσή τους, τον εξοπλισμό τους και τη συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις.

Πώς μπορείτε να συνεισφέρετε;

Κάντε δωρεά: Κάθε δωρεά, μικρή ή μεγάλη, κάνει τη διαφορά. Γίνετε μέρος αυτού του ενδυναμωτικού έργου συνεισφέροντας στην ασφαλή πλατφόρμα του WhyDonate.

Διαδώστε τον λόγο: Μοιραστείτε τον αγώνα μας με το δίκτυό σας. Όσο περισσότεροι άνθρωποι ενημερωθούν, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επίδραση

Παραμείνετε Ενημερωμένοι: Ακολουθήστε το ταξίδι μου προς την κορυφή, συμβολίζοντας τη συλλογική προσπάθειά να υποστηρίξουμε αυτούς τους εκπληκτικούς αθλητές.

Γιατί η υποστήριξή αυτή είναι σημαντική?

Η υποστήριξή βοηθά στην παροχή πόρων και ευκαιριών για την εκπαίδευση, τον ανταγωνισμό και την ακτινοβολία των αθλητών των Special Olympics Tennis. Δεν είναι απλά ένα άθλημα. Είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη, χαρά και συλλογικότητα.

Μπορείτε να υποστηρίξετε τη δράση του Eric πατώντας εδώ.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ