Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2010»

Απονομή βραβείου «Περιβαλλοντικής Επένδυσης» στην Alpha Bank

Η Alpha Bank, στο πλαίσιο των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2010», διακρίθηκε με το βραβείο «Περιβαλλοντικής Επένδυσης», στην κατηγορία των επιχειρήσεων, συμμετέχοντας με το νέο βιοκλιματικό κτήριό της, επί της Λεωφόρου Αθηνών 103, συνολικής επιφανείας 20.000 τ.μ. Πρόκειται για ένα έργο περιβαλλοντικής αισθητικής και ευαισθησίας που αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της συνεπούς περιβαλλοντικής πολιτικής της Τραπέζης, που σε συνδυασμό με την ανάθεση της αρχιτεκτονικής μελέτης του στο γραφείο του Αρχιτέκτονα κ. Αλέξανδρου Τομπάζη, πρωτοπόρου στον βιοκλιματικό σχεδιασμό κτηρίων, απέφερε ένα εξαίρετο αποτέλεσμα.

Η βράβευση αυτή, ενθαρρύνει την Τράπεζα να συνεχίσει τις προσπάθειές της όχι μόνο στα θέματα βιοκλιματικού σχεδιασμού των κτηρίων της, αλλά και σε ό,τι αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος, μέσω της συνεχούς ενημερώσεως και ευαισθητοποιήσεως των Εργαζομένων της.

Τα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ», είναι ένας θεσμός που καθιέρωσε ο Εθελοντικός Οργανισμός ECOCITY το έτος 2005, με σκοπό την αναγνώριση και επιβράβευση της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και συνεισφοράς Επιστημόνων, Φορέων Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, Επιχειρήσεων, Οργανισμών και Μέσων Ενημερώσεως. Κατά τη διάρκεια των πέντε ετών ισχύος του θεσμού, έχει επιτευχθεί η δημιουργία συνθηκών ευγενούς άμιλλας, η οποία προάγει τη γενικότερη ευαισθητοποίηση και την επίδειξη κοινωνικής συνεισφοράς στην ανάληψη ή στήριξη δράσεων για το Περιβάλλον.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ