Η ΔΕΠΑ στην έκθεση «Αυτοκίνηση Fisikon 2017»

Επιδότηση 10% για την Αγορά Εργαστασιακών Οχημάτων Φυσικού Αερίου (FISIKON)

Στο πλαίσιο της έκθεσης «Αυτοκίνηση Fisikon 2017», η ΔΕΠΑ σε συνεργασία με τις εταιρείες KOSMOCAR, FIAT HELLAS και TEXNOKAP AUTOHELLAS προσφέρει στους επισκέπτες της έκθεσης το «Green Bonus FISIKON».
 
Το «GreenBonusFISIKON» είναι μια ειδική προωθητική ενέργεια που θα δώσει την μοναδική ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αγοράσουν κατά την διάρκεια της έκθεσης οποιοδήποτε Ι.Χ. όχημα φυσικού αερίου (NaturalGasVehicle –NGV) που είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά από τις μάρκες FIAT, SCODA, SEAT και VW με 10% έκπτωση επί της τιμής του οχήματος (βασική έκδοση) όπως είναι καταγεγραμμένη στους αντίστοιχους επίσημους τιμοκαταλόγους των εταιρειών.
 
Το φυσικό αέριο κίνησης, FISIKON, είναι σημαντικά φθηνότερο σε σχέση με το υγραέριο, την βενζίνη και το πετρέλαιο. Το FISIKON πωλείται σε κιλά και όχι σε λίτρα όπως τα άλλα καύσιμα. Ένα κιλό φυσικού αερίου κίνησης CNG είναι ενεργειακά ισοδύναμο με 1,5 λίτρο βενζίνης, 1,3 λίτρο πετρελαίου και περίπου 2 λίτρα υγραερίου. Η τιμή πώλησης του φυσικού αερίου την τρέχουσα περίοδο είναι 0,869€ ανά κιλό και αντιστοιχεί περίπου σε 0,4345€ ανά λίτρο (σε σχέση με το υγραέριο).
 
Το FISIKON, συγκρινόμενο με τα άλλα συμβατικά καύσιμα, είναι το πιο ασφαλές σύμφωνα με στοιχεία της USEPA, δεν νοθεύεται και παράλληλα θεωρείται ένα από τα πλέον φιλικά προς το περιβάλλον καύσιμα κίνησης, λόγω του μειωμένου ίχνους άνθρακα και άλλων εκπομπών που εκλύει.

Η ΔΕΠΑ έχει αναπτύξει δίκτυο πρατηρίων FISIKON στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στον Βόλο, στην Λάρισα και στην Λαμία και σύντομα αναμένεται να λειουργήσει πρατήρια και σε άλλες περιοχές.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ