Νέες διακρίσεις για το Bonus app της Αlpha Bank

Τρία επιπλέον βραβεία για τις καινοτομίες που εισάγει στον τομέα του mobile business και τη μεγάλη αποδοχή της από το καταναλωτικό κοινό, έλαβε η νέα εφαρμογή του Προγράμματος Bonus (Bonus app) της Alpha Bank, στον 8ο ετήσιο διαγωνισμό e-Volution Awards 2020.

Ειδικότερα, το Bonus app εξασφάλισε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Mobile app», το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «User Interface» και το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία «Redesign – Relaunch (Website | e-shop | App)».

Οι νέες αυτές διακρίσεις στα e-Volution awards, τον διαγωνισμό που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές και τις καινοτόμες εφαρμογές στον τομέα του ηλεκτρονικού επιχειρείν, έρχονται σε συνέχεια των πρόσφατων βραβείων που έλαβε η Alpha Bank στα Mobile Excellence Awards 2019. Αποτελούν δε, την αναγνώριση των καινοτόμων και μοναδικών χαρακτηριστικών του Bonus App, όπως η ιδιαίτερα γρήγορη και εύκολη εγγραφή και σύνδεση του χρήστη, η ανεμπόδιστη πλοήγηση στις προσωποποιημένες λειτουργίες της εφαρμογής και οι πολλαπλές επιλογές του μενού, που συμπεριλαμβάνουν ιστορικό συναλλαγών, ανάλυση και μεταφορά Bonus πόντων και άμεση πρόσβαση στις προσφορές των Συνεργατών του Προγράμματος.

Επιπλέον, η εφαρμογή του προγράμματος Bonus, του μεγαλύτερου προγράμματος επιβράβευσης από την Alpha Bank, διακρίνεται για το λειτουργικό, χρηστικό και καλαίσθητο user interface και παρέχει μία ιδιαίτερα φιλική εμπειρία στον χρήστη, ακολουθώντας τη λογική του mobile first και εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες τεχνικές στον τομέα των mobile apps. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα αναγνωρίζουν και οι ίδιοι οι χρήστες δίνοντας σταθερά υψηλή βαθμολόγηση (4,7) της εφαρμογής στα App Stores.

Το Bonus App τοποθετείται στην «καρδιά» της εμπειρίας του Πελάτη και της επικοινωνίας της Alpha Bank μαζί του, σύμφωνα με τη νέα στρατηγική ανάπτυξης του Προγράμματος Bonus. Μέσα σε 12 μήνες από την παρουσίασή της στην αγορά, τον Δεκέμβριο του 2018, περισσότεροι από 265.000 Πελάτες Bonus έχουν εγγραφεί στην πρωτοποριακή εφαρμογή και την χρησιμοποιούν καθημερινά.

Περισσότερες πληροφορίες για το Bonus app είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Alpha Bank, στον σύνδεσμο https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/bonus-app


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ