Μεγάλη προσέλευση επισκεπτών στην έκθεση «Βoissonnas – Εικόνες της Ελλάδας Συλλογή Ριζαρείου Ιδρύματος»

 Η ΄Εκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

Η έκθεση «Βoissonnas – Εικόνες της Ελλάδας Συλλογή Ριζαρείου Ιδρύματος», που παρουσιάζεται στον Εκθεσιακό Χώρο του Μουσείου Χαρτονομισμάτων Ιονικής Τραπέζης στην Κέρκυρα, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία. Συγκεκριμένα, από την 5 Ιουλίου 2011, αφότου η Έκθεση άνοιξε για το κοινό, έως την 31 Αυγούστου 2011, την επισκέφθηκαν περί τα 3.000 άτομα.

Την έκθεση συνδιοργανώνουν η Alpha Bank, η Πρεσβεία της Ελβετίας και το Ριζάρειο Ίδρυμα, στο οποίο ανήκει το υλικό της εκθέσεως.

Στην έκθεση εκτίθενται 75 φωτογραφίες του Ελβετού φωτογράφου Fred Boissonnas (1858-1946), του επιφανέστερου γόνου της γνωστής «δυναστείας φωτογράφων» της Γενεύης, κατά τη διάρκεια των τριών ταξιδιών που πραγματοποίησε στην Ελλάδα, με αφετηρία το 1903 στην Κέρκυρα.

Επί 30 και πλέον έτη, ο Ελβετός φωτογράφος αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές της Ελλάδας, αποκαλύπτοντας και προβάλλοντας στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο, τα γεμάτα φως τοπία μας, τα λαμπρά αρχαία μνημεία και τη ζωντανή καθημερινότητα του λαού μας.

Η ΄Εκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ