ΙCAP Group: Αύξηση 4% στα ενοποιημένα έσοδα το 2014

Bελτίωση σημείωσαν τα οικονομικά μεγέθη της ICAP Group το 2014. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα ενοποιημένα έσοδα έφτασαν τα 61.83 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 2.63 εκατ. ευρώ ή 4% έναντι του 2013.

Η αύξηση αυτή επηρέασε θετικά και τα λειτουργικά κέρδη του Ομίλου, τα οποία σημείωσαν αύξηση της τάξεως του 3%. Σημαντικό μερίδιο στην επιτυχημένη πορεία είχε το λανσάρισμα νέων προϊόντων και υπηρεσιών επιχειρηματικής πληροφόρησης και credit risk που ανέπτυξε η ICAP, ήτοι το Solicited Credit Rating και το Trade Payment Index, καθώς και εκείνες που παρέχονται σε συνεργασία με την Dun & Bradstreet (D&B) ήτοι το Portfolio Manager, το Global Reference Solution, το Κnow Your Customer. Άλλες σημαντικές πρωτοβουλίες ήταν η δημιουργία και λειτουργία του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων και η διαμόρφωση της πρώτης κοινότητας για την πράσινη επιχειρηματικότητα «Green Angels».

Υψηλή ανταπόκριση από την αγορά έλαβαν δε, οι Συμβουλευτικές υπηρεσίες στους τομείς Customer Loyalty, Data Management και Βusiness Analytics, με ενδεικτικό παράδειγμα  την ουσιαστική συνεισφορά της ICAP στο πρόγραμμα «yellowday» της Τράπεζας Πειραιώς. Τέλος, το 2014 η ICAP Group διακρίθηκε στο πλαίσιο των European Business Awards, για 2η χρονιά ως National Champion στην κατηγορία International Growth, ενώ παράλληλα έλαβε το βραβείο «Greek Export Forum», στην κατηγορία «Υπηρεσίες». Η ICAP Group διαθέτει γραφεία σε 5 ελληνικές πόλεις, ενώ έχει παρουσία και στη ΝΑ Ευρώπη, με θυγατρικές σε Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Κύπρο, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Κροατία.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ